|
Určení květiny, 8.8.2016 Kalanchoe a kolopějka je jedno a to samé |
 |
Zkušenosti s bazénem Bestway s konstrukcí, 11.6.2016 Zdravim, nemam tenhle, ale kulatý 457/122 a naprosto v pohodě. Kočky na něj vcelku hazej bobek, akorát jedna tam chodí baletit na rámu a pít, ještě kupodivu neschrustla. Ty obdélníkový maj ještě masivnější rám, nebal bych se toho. Mam k tomu levnou... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Dub červeny, 17.4.2016 Ahoj!
Dub cerveny je odolna drevina voci imisiam ma pomerne kvalitnu drevnu hmotu a je extremne nenarocny.Jedinym jeho minusom je zakyslovanie pody.Predpokladam ze mu ziadne kalamity nehrozia tak aky problem?Monokulturne porasty picea abies a... celý příspěvek > |
 |
Propojení bazénu s filtrací, 8.4.2016 Zdravím, proč by to nešlo, každopádně by to chtělo vice informací.
Vhodnější materiál bude hdpe trubka pro rozvod pod zemí. |
 |
Kartušová filtrace, 17.2.2016 celkem k nicemu radeji investujte ty dva tisice do nejlevnejsi piskove vyhozene penize |
 |
MS 16, 6.9.2015 Dobrý den, osobně několik let vlastním MS19, je to předchůdce MS16. Bez problémů s ním navozím 30 m3 dřeva z lesa, na vozíku vozím 0.3 m3 písku, ořu, sázím i vyorávám brambory, sekám trávu na sušení. Na záhonech se s ním méně nadřete než s Vari,... celý příspěvek > |
 |
Jak na kuny, 16.8.2015 S kunou je buď věčný boj... nebo si zajedete do Polska a koupíte si jed na kuny Vigonez v Polsku legální... pokud se mám rozhodnout mezi zničenou stresni izolaci a zviratkem co nechce odejít... |
 |
Solinátor (chlorinátor) pro bazény Azuro Mountfield, 15.6.2015 Tim spíš je k pláči ze máte tohle na betonu a pokud vam tohle dela voda nad 30 tak to mate asi neco speciálního asi krčfolii nebo je to prasacky udělaný na což bych to tipoval já |
 |
Solinátor (chlorinátor) pro bazény Azuro Mountfield, 13.6.2015 To dno je fakt epes rades. To se vam tak zvlnilo z chemky nebo jste stavel na oranici? Jako nechapu...
|
 |
Kam s posekanou trávou?, 14.4.2015 Zdravím takže místo toho aby jste si ze zahradního odpadu vyrobily kompost plnej živin kterej poslouží ještě hmyzakum atd a vám posléze jako hlína i hnojivo tak nosite posekanou trávu do popelnice a pak si dejte koupit prima chemkojdni hnojiva... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Je toto vlnovník?, 22.4.2014  detailní foto |
 |
Je toto vlnovník?, 22.4.2014  Aktuální stav napadeného stromku. Je to teda určitě ten hálčivec? Nemůže se to časem rozšířit i na ostatní hrusně? Myslíte si, že by bylo lepší ten stromek zlikvidovat a zasadit nový? |
 |
Je toto vlnovník?, 5.4.2014  Zdravím, mám 2 roky starou hrušeň Blanka a listy byly zkroucené už prvním rokem, asi jsem si to svinstvo přivezl už ze školky. Je možné to něčím postříkat, abych to alespoň omezil? |
 |
Zimní postřik jádrovin Nitrosanem 25, 1.2.2014 Je to proti obaleči jablečnému, protože mi každoročně zlikviduje přes 50% plodů a nejvíc rubíny (daleko víc než jakýkoli jiný škůdce nebo choroba). Je to k pláči, když ještě zelená jalbka jsou z 50% na stromu červivá. Nevím, jestli to tím Cymbushem... celý příspěvek > |
 |
Určení velmi chutného jablka, 1.2.2014  Jonathan + Jonared |
 |