Příspěvky uživatele - 174.53

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Papriky 2014, 21.3.2014
Mám možnost dát přepikýrované papriky do místnosti, která se temperuje na 10 st permanentně. Okno do místnosti je jižní a západní, přes den tam bývá za slunečna i tepleji. Můžu tam papriky dát, nebude jim zima? Děkuji!
Nastja slastena klicivost, 21.3.2014
Dobrý den. Mě letos Nastja vylézá mezi prvními, mám ji v normálním výsevním substrátu od Agra. Kdy jste sel?
Plody rakytníku, 18.3.2014
Kdo máte rakytník, opravdu plody zpracováváte nebo ho máte na okrasu? Jak chutná? U nás se jí rybíz, angrešt, ale třeba jeřabiny nikomu nejedou, není to něco podobného?
Chuť rajčín, 18.3.2014
Ta nevhodná kombinace rajčata + okurky/papriky platí i pro venek? Nedávno jsem se tady na to ptala, lidi je alespon podle odpovědí vedle sebe běžně pěstují.
Opylovače hrušní, 11.3.2014
Dobrý večer. Potřebují hrušně jinou odrůdu jako opylovače? Našla jsem tuto informaci na netu u jedné z ovocných školek. Díky.
Je už čas na výsev?, 25.2.2014
Mohl by vydržet. Tatka sel vždy hned jak rozmrzla půda, než začnou lozit žížaly, aby mu nesežraly klíčky :-) Vždy jsme hrách měli, seji také tak, už ho mám v zemi.
Je už čas na výsev?, 25.2.2014
Problémem je právě ona chemická čistota. Rostliny obsahují vedle účinné látky i látky pomocné, které potencují, blokují, po určitém čase rozkládají (atd) látku účinnou. V jedné rostlině je doslova chemická džungle a myslet si, že vyrobením účinné... celý příspěvek >
Je už čas na výsev?, 25.2.2014
Včera jsem zmákla zaset hrách, dnes cibuli a špenát. Na odpoledne nebo zítra mám připravený záhon pro mrkev a petržel. 
Je už čas na výsev?, 25.2.2014
Vlastní zahradu mám proto, abych jedla zdravě (v rámci možností) a nebo i proto, že mě to baví, pak se ráda sehnu a plevel vytrhnu. Tím spíše, mám-li děti. S tím co oči nevidí máte pravdu. Možná kdyby ty pesticidy byly barvené a jedl byste pak modrý... celý příspěvek >
Mochyně peruánská, 22.2.2014
Ještě bych počkala. Ale jinak mochyně se hodně rozroste, neznám Vaše poměry na zahradě, pro naši rodinu dva tři keříky stačí.
Sázeni šalotky určené na jídlo, 21.2.2014
Jak daleko od sebe dáváte jednotlivé cibulky sadby šalotky a jak daleko Karmen? Děkuji.
Pěstujete keříčková (determinantní) rajčata?, 21.2.2014
Ty Vaše podpěry jsou bezva. To bych mohla (resp. manžel) zvládnout i doma. Z minulého roku jsem byla z keříčkových rajčat otrávená, všude se to válelo, špinavé až hrůza, měla jsem pod ně dát aspoň netkanou textilii. No ale letos mám zase nějaká nová... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2014, 16.2.2014
Letos chci poprvé zkusit i papriky. Někde jsem četla, že rajčata a papriky nemají být blízko sebe... nemáte někdo zkušenost, jak daleko je vysadit od sebe? Stačí několik záhonků nebo zřídit nový záhon za domkem? 
Papriky 2014, 13.2.2014
Můžete mi, prosím, doporučit papriku na polní pěstování, půda spíše chudá (Valašsko). Děkuji!
Lze již začít s průřezem?, 7.2.2014
V případě starých, neopečovávaných jabloní, které ještě musí zůstat pár let na místě, mám řez provádět kdy? Díky!
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika