Příspěvky uživatele - 174.53

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak odehnat veverky, 12.9.2014
Veverky nenahlodávají ořechy? Dneska jsme ráňali, polovina byla vyhlodaná... tak které zvíře to dělá?
Ořešák na kraji lesa, 1.9.2014
Nový už zasazený je. Ale než začne rodit, to bude dlouhá štreka. Tak zkouším něco vydolovat aspon z toho lesního...
Ořešák na kraji lesa, 31.8.2014
Dobrý den. Na kraji lesa máme velký ořešák, je utlačen okolními stromy. Každý rok nasadí plody, ale postupně opadají, takže z něj nic není. Má smysl okolní stromy porazit? Nebo co s ním, aby udržel plody? Děkuji
Sušení semen rajčat a paprik, 26.8.2014
A která je ta "ohrožená" odrůda - nějaká vzácná? 
Sušení semen rajčat a paprik, 25.8.2014
Tak dejte pak, prosím, vědět, to je zajímavé téma. My máme sušičku Bielmeier na 3 st. sušení, v návodu uvádějí výslednou teplotu o 20°C, o 40°C, resp. o 60°C vyšší výslednou teplotu v sušičce než je teplota okolí.
Sušení semen rajčat a paprik, 25.8.2014
Obávám se, že semena jsou hin. Při 42°C již začíná denaturace některých bílkovin. Zkuste pak zkoušku klíčivosti, ale raději bych zadělala na nové.  Dejte pak vědět, jak to dopadlo!
Pěstování dýně (hokaido), 19.8.2014
Hokaida nejsou jen oranžové, tohle vypadá jako zelené hokaido - možná Delica F1?
Pěstování dýně (hokaido), 19.8.2014
Mají šanci ještě narůst právě nasazené plody hokaida? Nebo je v rámci dozrání větších plodů raději odstranit? Na každé rostlině mám zatím 1-2 plody.
Kdy sklízet dýně?, 8.8.2014
Mám za to, že dýně se dají k okamžité konzumaci sklízet kdykoli. Zralé musí být až ke skladování. Má někdo jiný názor nebo dokonce něco nastopro ví?
Bazalka přestala růst, proč?, 27.7.2014
Aha, tak to je možná ta chyba. Mám ji v samozavlažovacím květináči, asi jí to v něm moc nesvědčí. Někde jsem četla, že bazalka nemá vyschnout, tak mi to přišlo jako nejvhodnější řešení, zalít a mít týden pokoj. Moc děkuji.
Bazalka přestala růst, proč?, 24.7.2014
Myslím, že semeny to nebude, kupuji pokaždé od jiné firmy, ještě první - někdy i druhý pár pravých listů je krásný a pak to začne jít do kytek. Takhle strašně mi roste už roky, dělám chybu asi někde v pěstování - možná to rozesazení? Nebo malý... celý příspěvek >
Co s nadbytkem letních jablek?, 23.7.2014
Dají se nějak chutně zpracovat letní jablka? Máme odr. Průsvitné. Co sušení nebo zavaření na štrůdl... prosím, nemáte někdo zkušenost?
Pěstování dýně (hokaido), 15.6.2014
Dostala jsem 4 docela vzrostlé sazenice hokaida, všechny v jednom květináči. Bojím se, že jim při dělení potrhám drobné kořínky. Váhám, zda je při přesazování oddělit nebo raději nechat všechny pospolu i za tu cenu, že budou méně rodit.
Opadávají nezralé kuličky rybízu, 27.5.2014
Aha, že by kroupy? Padaly během týdne snad 4x, velikosti hrachové kuličky, od té doby jsem rybízy nekontrolovala. Pravda také je, že opadával i v minulosti, tak jsem každý rok přihnojila a to moc pomohlo. Letos jsem nestihla přihnojit, takže svůj... celý příspěvek >
Opadávají nezralé kuličky rybízu, 26.5.2014
Opadávají nezralé kuličky rybízu - už teď jsou opadané, zůstala asi třetina. Nevíte, prosím, čím to může být? Děkuji.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika