|
Vitis Venus, 16.9.2016  Ješte jedna fotka. Letošní sazenice Venus |
 |
Vitis Venus, 15.9.2016  Mám čtyři sazenice Venus a listy na nich vypadají takto: |
 |
|
 |
Hnojenie, 12.2.2016 Jaký Silvamix je pro révu vinnou? Jeden prodejce tvrdil, že forte 60 a druhý A 25. |
 |
Základní sestava hnojiv a postřiků, 27.11.2015 Co je to za hnojivo te holandský zázrak. Kde se dá sehnat? |
 |
Jakou bezsemenou vinnou révu?, 22.9.2015 Tak jak jsem se včera dozvěděl od pana Glose odrůdu BV 16-16-3 vyřadil z pěstování. Důvodem vyřazení je spchávání této odrůdy.
|
 |
Jak uchovat hrozny vinné révy, 12.9.2015 Myslím, že dobrý nápad jak uchovat hrozny vína až do Vánoc, jsou na tomto vídeu.
|
 |
Ochrana hroznů proti ptákům, 6.9.2015 Má někdo zkušenosti s holografickými páskami? Prodejci tvrdí, že odpuzují ptáky a ty ani na dané místo neusednou. |
 |
Co Vaše réva 2015?, 6.9.2015 Díky Georgi Blackovi. Zjistil, že se nejedná o žádný herbicid, ale o roztoče. Zakoupil jsem Sanmite a postříkal všechny sazenice. Na žádném novém přírůstku už toto svinování listů není. Dík |
 |
Co Vaše réva 2015?, 25.8.2015 Myslím, že to tak nebude, protože mám chatku sice v kolonii, ale do chatek v blízkém okolí nikdo nejezdí. Max. jednou za rok. Letos ještě ne.
|
 |
Co Vaše réva 2015?, 25.8.2015 Žádné herbicidy nepoužívám. Všechny zasazené sazenice vinné révy byly dvakrát od zasazení pohnojeny NPK humátem v koncentraci 0,3% postřikem na list. U žádné z vysazených sazenic se toto neprojevilo. Ani u sazenic stejného druhu. |
 |
|
 |
Co Vaše réva 2015?, 24.8.2015  Poradí mě někdo?
Letos jsem zasadil sazenice vinné révy Venus. Přibližně do jednoho metru rozbalovala normálně listy. V další fázi růstu jsou již všechny listy pokroucené. Na listech nic není jen suchý okraj. Viz foto.
Jedná se o nějakou... celý příspěvek > |
 |