|
Příspěvky uživatele - 81.7
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Cizrna, 18.8.2015  Již třetí rok zkouším v malém pěstovat cizrnu, letos se povedla nejlépe. Nekupuji osivo, ale používám běžnou cizrnu potravinářskou (500 g cca 30-40 Kč) a klíčí dobře, i téměř všechna vyrostla. Jen mi ji na jaře sklidili slimáci, dosud si ji... celý příspěvek > |  | Husqvarna 560XP model 2014, 4.8.2014 Tak jsem tu popisoval 562 jako prvni, byla to hruza, musel jsem v Nemecku po 16 letech zmenit firmu a prosadil si pilu 562 opet. Po 250hodinach odesel karburator, vymena za jinej, za 3dny nesla zas. Skoncila u prodejce ve srote. Pouzivan jen Aspen.... celý příspěvek > |  |
|  | Husqvarna 560XP model 2014, 7.4.2014 Ja jsem popisoval 562 na prvnim foru, kterou jsem mel vubec jako prvni z predvadecky v Nemecku zari 2011. Pisu tam, ze mi postupne, krome horniho deklu bylo vymeneno vse. Pilu jsem obcas nesnasel, ale kdyz bezela byla super. Ted jsem presel k jine... celý příspěvek > |  |
|
|
|