|
Příspěvky uživatele - 250.134
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rovná betonová deska pod bazén, 10.9.2015 Ahoj lidi, prosím o pomoc (radu).Jak udělat takřka rovnou betonovou desku pod bazén bez lazeru.
Vodováhu znám :), jde mi abych na té ploše neulítl.
rád si vyslechnu rady zkušenějších , nebude mix, ale míchačka.
|  | Jak levně pořídit plastový nebo laminátový bazén, 18.8.2015 Dnes mi fatrfol potvrdil (nepřímo),že to folie vydrží, ale bez záruky :) |  |
|  | Jak levně pořídit plastový nebo laminátový bazén, 18.8.2015 Dneska jsem si sedl k papíru a následně mi vyšlo :
Varianta plastový bazén 70 000 Kč
Varianta Betonový ze ztraceného bednění 50 000 Kč
Varianta Mountfield 39 000 Kč
Vše děláno svépomocí :) |  | Jak levně pořídit plastový nebo laminátový bazén, 18.8.2015 Polystyrenove tvarnice jsou moc drahé, cena by vyšla 5x tolik.
Spíš řěším kde sehnat šikovného a levného izolatéra (pro cenovou nabídku) okres Beroun .Nějak to potřebuji už dořešit a pustit se do toho.
Plašťák vs ztracené bednění... celý příspěvek > |  | Jak levně pořídit plastový nebo laminátový bazén, 17.8.2015 Dnes jsem se dočetl, vyvložkování bazénu střešní folií fatrafol, cena za M2 zhruba 230 kč. Zajímavá alternativka . |  | Jak levně pořídit plastový nebo laminátový bazén, 17.8.2015 Ahoj lidi, Nerad bych aby jsme se špatně pochopily.
Do ceny 45 00 Kč bych se vešel s tímto :
plastový obdelníkový (oválný) bazén 6x3x1,2m (žebrování, výstuže)
•vnitřní plastové schody v rohu 3 - 4 stupně
•pískovou filtraci... celý příspěvek > |  | Jak levně pořídit plastový nebo laminátový bazén, 14.8.2015 Také jsi nechal nějakou část nad zemí??Rád bych se zeptal zda máš trochu v mysli co tě vyšlo to obetonování ztraceným bedněním, dělal jsi všechny strany nebo jen podélné??A jak veliký bazén jsi stavěl. |  | Jak levně pořídit plastový nebo laminátový bazén, 12.8.2015 Ahoj lidi, předpokládám že už toto kolo máte za sebou.A rádi se podělíte o svoje drahé zkušenosti.Celé bych to rád koupil do 45 000 Kč :)
Moje představa je taková : plastový obdelníkový (oválný) bazén 6x3x1,2m (žebrování, výstuže)
•vnitřní... celý příspěvek > |  | Jak a z ceho vyrobit kryt na bazen, 3.8.2015 Dobrý den , musím vám složitt pochvalu , máte to krásné.Sám uvažuji o podobné srandě (za klasiku dávat 70 000 fakt nemohu ).Jak jste udělal obloukový strop??? |  |
 |
|
|
|