|
Příspěvky uživatele - 101.143
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sestaveni zahonu, 10.2.2016 Dobry den,
chtela bych zkusit vypestovat nasledujici bylinky. Prosim o radu, jak je seskupit na zahonu k sobe a ktere pestovat v kvetinaci. Predem moc dekuji.
Dana
1.citronova... celý příspěvek > |  | Pomoc s určením sukulentů, 13.8.2015 Děkuji. přeji hezký den! :) |  |
|  | Pomoc s určením sukulentů, 13.8.2015  Dobrý den, poprosím vás o pomoc s určením těchto sukulentů. Předem děkuji. |  | Zlepšení kvality mého trávníku, 11.8.2015 Děkuji za velice vyčerpávající odpověď na všechny moje otázky!!
Trávník bude tedy třeba velice důkladně prokypřit, když má na m2 přijít tolik písku. Píšete, že potom mám vše ještě nakypřit a promíchat - možná se zeptám hloupě, ale čím... celý příspěvek > |  | Zlepšení kvality mého trávníku, 11.8.2015 Dobrý den,
děkuji za Vaši odpověď. Pokusím se co nejlépe odpovědět. Plocha je to velice malá asi 3x3m, jedná se o část předzahrádky. Zálévání není problém, mám k dispozici vlastní studnu. Ráda bych, aby byl trávník opravdu pěkný, přeci jen se... celý příspěvek > |  | Zlepšení kvality mého trávníku, 11.8.2015  Trávník je založený letos pozdě na jaře, po vyrašení mi dost vyschl, proto ta holá místa. Na trávník svítí slunce od rána do cca 13 hodin. Travní semeno je Agro Park, okrasný trávník. Vadí mi ta holá místa, ráda bych je dosela (nebo je lepší trávník... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|