|
Příspěvky uživatele - 194.24
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mladá Valjevka - neplodí, 29.7.2015 Který přípravek by jste mi doporučil?fosfátová skla..měla by efekt? |  | Rumjanaja Zorka, 29.7.2015 Přesně jako u mně..obrovská násada docela pěkných plodů, probírka velká, ale náznaky šarky..:( |  |
|  | Mladá Valjevka - neplodí, 29.7.2015 Děkuji, no to je tedy doba..:(už uvažuju o přeroubování.. |  | Mladá Valjevka - neplodí, 25.7.2015 Dobrý den, mám velmi pěknou švestku, zasazenou 3 roky, korunka silná, ale nekvete zatím..oroti tomu naroubovaný myrobalán obsypán plody 2 rok po naroubování..co je špatně?Děkuji za rady |  | Spirála na rajčata a okurky, 30.5.2015 spirály p. Burdy můžu jen doporučit, používám 3 sezonu a napsosto bez chyby.. |  | Papriky 2015, 25.1.2015 jj Ramiro patří mezi nej..a výborně klíčí. |  | Papriky 2015, 23.1.2015 taky jsem dala dost u AEV-VS, koupila jsem Baby Sweet Conical F1,protože jsem je už měla, vím,že jsou to skvělé papričky a je jich opravdu hodně na rostlině |  | Papriky 2015, 23.1.2015 dost se divím, že sejete do substrátů různých..já zásadně papriku, rajčata i lilek jen do perlitu..mám 0,5 dcl kelímky z průhl. plastu, a do nich vyseju..hned po utoření dělož. lístků rozpikýruju..papriku do kelímků, rajčata jdou hned do skleníku na... celý příspěvek > |  | Bifteková rajčata, 12.9.2014 Dobrý den, copak je to za soukromou odr. to Babiččino obří? a jak hodnotíte chuť?vypadá velmi dobře |  | Paprika pro venkovní pěstování, 1.9.2014 moc pěkné |  |
|  | Česká rajčata, 29.8.2014 hezké.a jak by jste je hodnotil podle chuti? |  | Česká rajčata, 15.8.2014 děkuji |  | Česká rajčata, 14.8.2014 děkuji, takže příští rok zkusím..měla jsem údajné malinové z trhu, ale plody byly kulaté, velmi dobré..odkud máte semínka, prosím? |  | Česká rajčata, 14.8.2014 má někdo zkušenosti s odr. Malinovy Retro? má ho v nabídce Seva Seed
|  | Rumjanaja Zorka, 14.8.2014 Dobrý den, tak to jste mně dostal s tou šárkou..:(sehnala jsem si rouby přímo od pana Kamiše, stromek bujně roste, zatím neznám chuť, ale chtěla jsem je právě pro její odolnost.. |  |
 |
|
|
|