|
Příspěvky uživatele - 21.177
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Gtm gtc50 problem, 9.10.2015 Dobry den,
protoze jsem lenoch lina a pilu jsem nepotreboval, tak jsem to neresil. Dnes jsem koupil novou svicku a zkusil nastartovat. Nic. Uz tehdy jsem kouknul na ten posunuty setrvacnik a rozhodne to nevypada, od vyroby je tam fixou maznuta... celý příspěvek > |  | Gtm gtc50 problem, 5.8.2015 Dekuji moc za tip, to by me nenapadlo. Timto vlastne odejde casovani zazehu smesi, pokud se nemylim. Svicku koupim, urcite se neztrati a za tech par kuron se ji minimalne vyplati mit v rezerve. |  |
|  | Gtm gtc50 problem, 4.8.2015 Ani nestekne. Nic, odnesu to do servisu a uvidime.
Ale stejne moc dekuju za pomoc. |  | Gtm gtc50 problem, 4.8.2015  A ten benzin normalne tece z valce, nebyl dostatecne dotazeny vyfuk na blok motoru. Jenom si nejsem jist, jestli je to spatne nebo jestli smes ve studenem valci bezne kondenzuje. |  | Gtm gtc50 problem, 4.8.2015  Samozrejme mate pravdu, nevim, proc jsem si to myslel. Vyfuk jsem sundal uz vcera a vnitrek nevypada nijak zle, steny valce, alespon co je videt, jsou hladke a leskle a co se pistu tyce... Nevim. Udelal jsem par fotek, je z toho ale vcelku prd... celý příspěvek > |  | Gtm gtc50 problem, 4.8.2015 Dekuji, vyzkousim, na tom kontaktu je (myslim tim tu zahnutou cast, pardon, neznam terminus technikusú) mala vrstvicka, kterou hadrikem nejde odstranit (samozrejme bez tlaku). |  | Gtm gtc50 problem, 3.8.2015 Ne, nezkousel. Mam ji tedy koupit a zkusit? Nebudou to trochu vyhozene penize? Jiskra viditelna byla a to i behem horkeho slunecneho dne (pokud je to tedy zaruka funkcnosti, jak jsem pochopil, evidentne ne).
Kazdopadne bych nerad dopadl tak, ze... celý příspěvek > |  | Gtm gtc50 problem, 3.8.2015  Vetsi rozliseni
|  | Gtm gtc50 problem, 3.8.2015  Tezko rict, jsem jaksi od prirody barvoslepcem. Tak to salamounsky vyresim fotkou (makro ve velkem rozliseni):
|  | Gtm gtc50 problem, 31.7.2015 Dobry den,
chcipla mi pila a uz nenastartovala. Je mi jasne, ze se pd klavesnice radi tezko, ale zajima me spis to, na co se mam pripravit. A prosim, ze jsem to zeslonil a jsem vul, vim sam..
Predminuly horky vikend jsem byl nuce sluzit... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|