Příspěvky uživatele - 196.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Meruňka Veselka, 23.7.2021 Obsahuje fotku
Bude zřejmě i nadále platit, že pro Veselku bude limitující PPV. Plodů sice zůstalo na stromě rekordně mnoho, proti minulým létům, ovšem zůstávají velmi dlouho kyselé. I ty takto rozkrojené, keré už měkly a vypadaly zralé. Výjimkou je pouze ta... celý příspěvek >
Spring Crest, 23.7.2021 Obsahuje fotku
Že je Springcrest populární je pouze moje domněnka. Mimo pana Waltera jsem moc příspěvků neviděl. Nevýhody: Odrůda velmi brzy raší a kvete, tudíž květy často zmrznou. Například minulý rok zmrzla jako jediná snad ještě s Venusem a SRG, které kvetly... celý příspěvek >
Neznámá třešeň, 23.7.2021
V tomto vlákně jsem před lety fottil u silnice podobnou třešeň. Rozdíl je v tom, že u téhle třešně v Sudetech, kerou jsem fotil včera, je ta výrazná dělící čára na slupce. Dužnina je červeno bílá, tedy nikoliv celočervená, ani bílá jako u té... celý příspěvek >
Favorita Morettini 3, 23.7.2021
Psal mi teď pán z Crudimska (285 m), že jeho FM3 je málo sladká a domnívá se, že je to počasím. Já můžu tak akorát mluvit za sebe a za letité zkušenosti s FM3 z Pardubic. Chtělo by více příspěvků z více oblastí. 
Spring Lady, 23.7.2021 Obsahuje fotku
Dobrý den. Nerad pěstuji odrůdy, které nikdo jiný nepěstuje. Proto nepátrám po novinkách, ale vystačím si s tím, co se prodává u nás v domnění, že si to koupí i jiní, a přidají nějaké komentáře a fotky. Bohužel problém je v tom, jak mně psal teď pán,... celý příspěvek >
Orangered, 22.7.2021 Obsahuje fotku
Orangered letos moc nevybarvuje, a to jsem se divil panu Mimmovi, že na těch jeho fotkách snad nemůže být ani Orangered. Co si tak vzpomínám, tak když se tady mluvilo o toleranci na PPV u FM3, tak u Orangeredu by to mělo platit taky. Další bonus.... celý příspěvek >
Favorita Morettini 3, 22.7.2021 Obsahuje fotku
Tolerance na PPV u FM3 je známá, ale větších projevů jsem si nevšiml nikde. Něco málo na listech. Rozhodně je to mnohem méně vidět, než třeba na švestkových listech. kde to křičí zdaleka. President, Valor atd. mově třeba Azzura. Nenáročnost a přitom... celý příspěvek >
Neznámá třešeň, 22.7.2021 Obsahuje fotku
Jistý pán, mně poslal fotky neznámé třešně k určení. Domnívá se, že by to měla být jedna z odrůd Germersdorfská, Schneiderova, Hedelfingenská, což jsou ty nejznámější z těch starších. Určit to nedokážu, ale inspiroval mě vyfocením chrupky na zahradě... celý příspěvek >
Goldrich meruňka, 22.7.2021 Obsahuje fotku
"Takéto odrody ako Goldrich už v zahraničí nikoho nezaujímajú." Možná zarputilé novinkové maniaky ne, ale jinak Goldrich patří delší dobu k tržním odrůdám pěstovaným v Evropě. Kuky si určitě jen tak s plezíru Goldrich jako jedinou meruňku taky... celý příspěvek >
Harbinger, 22.7.2021 Obsahuje fotku
Poslední dny letošních Harbingerů. Stejně jako FM3 patří i Harbinger ke spolehlivým odrůdám s typicky broskvovou chutí. 
Spring Crest, 22.7.2021 Obsahuje fotku
Příliš mnoho psů, zajícova smrt. Příliš mnoho plodů, slabá cukernatost. Jedna a jedna jsou dvě. 
Favorita Morettini 3, 22.7.2021 Obsahuje fotku
Na "efem trojku" je spoleh. Jedna z nejméně náročných broskvoní ve všech možných ukazatelích. Kvalita plodů u mě zaručena i při vyšší úrodě a to je vůbec nejdůležitější ukazetel.
Spring Lady, 22.7.2021 Obsahuje fotku
Dobrý den, pěstuje ještě někdo SPRING LADY?
Herman, 21.7.2021 Obsahuje fotku
V letošní záplavě meruněk a broskví HERMAN tolik nevynikne. Při nadměrné úrodě může být ve vyšších polohách slabší cukernatost. Alespoň podle některých ohlasů z minulých let.
Meruňka Harcot, 21.7.2021 Obsahuje fotku
Úplně stejně, Vojto. Všechno je to Harcot. Na obou jsou plody zelené i částečně zrající. Hlavně ty nové výhony jsou stejně červené, hlavně zpočátku.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika