|
Příspěvky uživatele - 205.74
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaký živý plot na úzkou terasu, 22.3.2017 Děkuji za odpověď.
Kolik byste toho doporučil na každý metr tak, aby se jednalo o "nepropustnou stěnu"? A jak rychle toto roste?
Případně mi bylo dnes známým posláno v odkazu něco podobného: Thuja Occidentalis Brabant. Šlo by to použít... celý příspěvek > |  | Jaký živý plot na úzkou terasu, 22.3.2017 Děkuji za odpověď Lído, potěšila jste mě.
Měla byste prosím nějaký tip? Jsem muž, příliš se v tom nevyznám a internet je plný hloupostí. Nevím, čemu by se v mých podmínkách mohlo dařit a co nevyžaduje přílišnou péči. Zároveň pokud existuje něco,... celý příspěvek > |  |
|  | Jaký živý plot na úzkou terasu, 22.3.2017 Dobrý den/ahoj všem,
již delší dobu si lámu hlavu s tím, jaký si pořídit živý plot a pořád si nevím rady.
Žiju v horské oblasti v novostavbě, k níž náleží také terasa o výměře cca 35m2. Je 12 metrů dlouhá, ale na šířku má v nejširší části asi 3... celý příspěvek > |  | Identifikace rostliny, 30.7.2015 Nevite přesně druh? |  | Identifikace rostliny, 30.7.2015  Nevim ani jedno, nafotil jsem tona kulataku v praze v zahonu.Takze si myslim, ze to bude neco z ciziny, ale na trvalku bych to netipoval, protoze u nas toho prezimuje malo.
|  | Identifikace rostliny, 30.7.2015  Zdravím,
nevíte někdo, co je tohle za rostlinu?
Děkuji za odpověd.
H.
|  | Motorová kosacka homelite hlm 140p skusenosti?, 19.5.2010 Mám verzi HLP 140SP (s pojezdem) a zatím jsem 100% spokojený. Startuje vždy na první pokus, není hlučná, dělá se s ní příjemně. Výborné je na ní madlo, je potažené velice příjemným měkkým materiálem. Mám tu sekačku ale teprve první sezonu takže... celý příspěvek > |  | modrásek, 13.6.2006 Ahojte,
pls. někde jsem kdysi opravdu viděla na internetu obrázek jasně modrého rododendronu, te´d ho ale nemůžu najít :o( manžel nevěří, že vážně existuje opravdu modrý, ne fialový a tak podobně, ale opravdu opravdu modrý, chtěla bych ho... celý příspěvek > |  | modrásek, 20.4.2006 díky díky díky, zkusím se tam juknout |  | Oleandr - hnědé konce listů, 6.3.2006 Mám s oleandrem úplně stejný problém jako Milan. Prosím poraďte. Díky:-) Dana |  |
|  | modrásek, 24.2.2006 Ahojky,
našla jsem tuto diskusi o modrém rododendronu až dnes, přišel už někdo na přesnou adresu kde prodávají ten opravdu opravdu modrý? Jsem taktéž z Prahy.
Katka |  |
 |
|
|
|