|
Příspěvky uživatele - 5.152
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Betinka a Adriana, 29.11.2015 Zdravím, kdo má již zkušenosti s novými odrůdami meruněk Betinka a Adriana, tak sdělte jak jste spokojeni..Letos jsem je koupil na podnoži Montcar, na jiné jsem je nesehnal.Raději bych je měl ale na slivoňové podnoži. Díky za podrobné info. |  | Podnož M 25, 29.11.2015 Díky za info.V zahradnictví mi prodejkyně tvrdila že to roste jako M 9, no, budou zákazníci překvapeni. |  |
|  | Podnož M 25, 29.11.2015 Zdravím, zná někdo charakteristiku podnože pro jabloně M 25? Pokud ano, sdělte,popřípadě odkaz. Tuším Fytos na ni dodává některé odrůdy, například Lucy.
|  | Agát Donskoj, 29.10.2015 Souhlas, pěstuji Nero už řádku let a jsem s odrůdou spokojen.Údajně bobule obsahují větší množství flavanoidů-antioxidantů. |  | Ariwa, 28.10.2015  Tak už jsem Ariwu sklidil, jabka odrůdy vůbec nepadají, dobře drží na stromku.Solidně nakonec vybarvily.Martin |  | Pinova, 28.10.2015  Pinovu jsem před pár lety ochutnal ze supermarketu, jablka se mi líbila a chutnala, tak jsem si ji narouboval, začíná už mi rodit.Tak uvidíme.Martin
|  | Primera, 28.10.2015  Letošní Primera, viz foto, má tuhou dužninu podobně jako odrůda Opál.Martin
|  | Kanzi, 28.10.2015  Tak letos mám prvně tři plody na odrůdě Kanzi, ještě jsou na stromku ve školce, trochu zastíněné tak proto úplně asi nevybarvily.Zítra je sklidím, no a jedno asi hned půjde na degustaci.Tak jsem zvědav.Martin
|  | Enterprise, 28.10.2015  Tak letos mi Enterprise již slušně zarodila, jak vysazená v řadě tak ve "školce".Jelikož je více jablek, tak je uskladním a postupně budu degustovat, o kvalitě plodů pak napíšu.Martin
|  | Blaník, 28.10.2015  Tak už jsem také před pár dny sklidil Blaník, mám ho na podnoži MM 106.Musel jsem ale u nás letos zavlažovat, jsem na kopci.Narostl pak dostatečně, viz fota.Martin |  |
|  | Tip na lis a lisování, 16.10.2015 Tento lis-http://www.naradi-vitek.cz/lis-na-ovoce-nerez-hydraulic-50l-5t-doporucujeme-k-drtici-ovoce-shark-fruit/ se mi již v principu zamlouvá, místo panenky ale budu mít nahoře klasický šroub s trapézovým závitem, nechám si něco podobného... celý příspěvek > |  | Tip na lis a lisování, 16.10.2015  Zdravím, taky řeším pořízení lisu na ovoce a révu.Letos mám lis zapůjčený od souseda, klasiku, litinová mísa a v ní šroub s trapézovým závitem, koš s latěk asi z buku, objem koše asi 20 litrů.Vylisoval jsem dobře,ale tento typ se mi ale... celý příspěvek > |  | Co Vaše réva 2015?, 10.10.2015 Severní Morava, Hlučínsko, nadmořská výška tak 220 m.n.m.Bílé odrůdy-výsledná cukernatost 20° už jsou v demižónu a kvasí, zrovna takový stav hroznů, "cuvée" Goczei Zamatos, Merzling, Solaris .
|  | Co Vaše réva 2015?, 9.10.2015  Moje dnešní vinobraní modrých odrůd, "cuvée" Regent, Rondo, Cabernet Cortis a jeden keřík Rubinetu. Výsledná cukrnatost moštu 18° |  | Agát Donskoj, 9.10.2015  Agat Donskoj má kulaté bobule, někdy trochu fialovo modré, hrozen poměrně volný a velký, ze zásobou starého dřeva na pergolách velmi velký.Nero má bobule oválně kulaté, nekdy oválné a barva bobulí je tmavě modrá, jsou poměrně v hroznu nahuštěné,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|