Příspěvky uživatele - 132.114

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Řez višní, 21.7.2015
Bez znalosti odrůdy a ev. fotky těžko radit. Višně rády zahušťují samy a proto bych s řezem na zahuštění nepospíchal. Možná po čase bude třeba řešit spíš řez prosvětlovací. Nechal bych ji zatím růst a plodit. J.
Prosím nevíte někdo název rostliny?, 22.9.2014
Pokud z poraněného listu poteče bílé mléko, pak bych ten fíkus (Ficus retusa?) připustil. Bez mléka však nikoli. Josef. 
Určení staré odrůdy jablka, 22.9.2014
Na Boskoopské červené mi nesedí dvě věci: 1. Uvedená náchylnost k otlakům a hnití. 2. "jsou teď kyselejší"... myslím, že boskopáky jsou nyní naprosto kyselé, tvrdé a v podstatě nepoživatelné (což se během zimy změní a zgumovatí). Lepší... celý příspěvek >
Prosím nevíte někdo název rostliny?, 22.9.2014
No, nevím, nevím. Onen maďarský svatý je samozřejmě král Štěpán (kdysi běžel film s názvem: István a király), rostlina, kterou jsem měl na mysli je věncovec květnatý - "madagaskarský jasmín" - Stephanotis. Včera jsem u něj na nějakém obrázku... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika