Příspěvky uživatele - 137.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Roubováni švestek, 31.3.2018
Haganta a Katinka nejsou rezistenty, nýbrž toleranty.Na pravděpodobně zavírované odkopky by nerouboval nic.Od školkařů se dají sehnat kvalitní podnože (Myrobalán, Zr,St.Jul, Wang. atd.)Nebo se můžete pokusit si vypěstovat vlastní podnože z... celý příspěvek >
Zmlazení slivoně, 31.3.2018
Okopat, příhnojit,neřezat -nechat důstojně dožít.
Zmrzlé květní pupeny meruněk, 25.3.2018
Stačí podezřelý pupen zmáčknout, prostě je prázdný, sežehlý zevnitř.
Zmrzlé květní pupeny meruněk, 25.3.2018
Ráno jsem prošel zahradu a prozkoumal květní pupeny meruňek, odhadem 50% je zmrzlých.Zmrzly jen ty co byly nalité už v lednu.Taky si myslím, že zmrzly 1.3. to tady bylo nad ránem -21°C.Broskve a švestky zatím vypadají O.K.
Zmrzlé květní pupeny meruněk, 24.3.2018
Určitě v tom nebudete sám.Zmrzlé pupeny se začnou sypat s tlakem mízy.Ještě příjdou dubnové a květnové mrazy.
Mirabelky - Miragrande a Bellamira, 20.3.2018 Obsahuje fotku
Nancyská - stará odrůda mirabelky neznámého původu, značně odolná virové šarce, která se k nám rozšířila z Francie.Plody menší velikosti (7-15gramů),které mají v plné zralosti zlatožlutu barvu s karmínový tečkováním (tady s růžovým líčkem).Slupka je... celý příspěvek >
Mirabelky - Miragrande a Bellamira, 20.3.2018
Přesně tak, jen si musíte sehnat rouby té "staré dobré Nancyské" to co nabízejí prodejci nemá s Nancyskou nic společného.
Kdy postřik proti monilia laxa a strupovitosti broskvoní, 19.3.2018
Já by Kuprikol, Champion i Sulku s ničím nemíchal.Druhý postřik dělám Dithanem nebo Delanem a tam už Horizon přimíchám.
Agenská, 18.3.2018
Tady jsem o "Ažanské slívě"psal a opravdu to není žádná jalovina bez aromatu.Naopak ty kupované podtržené plody přípomínaly Durancie té nejvyšší kvality.
Katsura katsura, 17.3.2018
Zdravím, mám Acer palmatum Katsura, ten druhý neznám.Katsura je nízký japonský javor se zlato-žlutým listem, miluje polostín a vlhkou spíše kyselou zem, taky je vděčný za občasné přihnojení draslíkem.
Marhula - Naslaždenie, 16.3.2018 Obsahuje fotku
Určitě bude stát za vyzkoušení, z křížení Vynoslivyj x Salach by nemělo vzniknout nic špatného, dobré hodnocení má i Monastyrskij, ukrajinci tvrdí že je jednou z nejaromatičtějších odrůd vůbec.čerstvě utržené meruňky údajně provoní za pár minut celou... celý příspěvek >
Zima přišla letos nějak dříve :), 15.3.2018
Zakrývání v tuhle dobu a při teplotách které hlásí, nemá smysl.V jižních částech Evropy už mají z větší části "sklizeno".Jabloně to zvládnou, nalité květní pupeny peckovin pomrznou (viz.přízpěvek pana Fialy ve vlákně meruňka Bergeval).
Bergeval, 15.3.2018
Jó Milane, pravá horňácká Durancie to je "pošušňaníčko",té se jen tak něco nevyrovná.U Tebe se jí bude dozajista líbit.
Bergeval, 15.3.2018
Nazdar Milane, jak jsi pořídil na té Moravě,sehnal jsi ten Bergeval?Podle mě je to jedna z nejlepších odrůd.Teď se ještě snažím sehnat Bergecot, který by mohl Bergevalu kapánek konkurovat.
Podnož pro meruňku, 15.3.2018
Dřív "za krále klacka" se meruňky hodně pěstovaly na semáči Durancie a Špendlíku, také se doporučovalo štěpit až ve výšce 120-150cm aby byl co největší podíl slivoňového dřeva, což mělo zvýšit mrazuodolnost a životnost v horších podmínkách."Dnešní... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika