|
Příspěvky uživatele - 180.243
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
"vrzání" motoru Kohler po startu, 25.2.2009 Dobrý den,
mám travní traktůrek s motorem Kohle Command 25. Na podzim jsem jej měl v servisu, kde jej prohlédli a vyměnili olej. Teď v zimě jej používám s radlicí pro odhrňování sněhu.
Od návratu ze servisu pozoruji divnou věc - po startu studeného... celý příspěvek > |  | Jaký zahradní traktor na 1800m2, 12.2.2009 Prosím můžete mi vysvětlit, jak to, že má MT8-MINI deklarovaný tak slabý motor (11hp). Dnešní traktorové sekačky mají běžně benzínové motory 25 hp, ale neutáhnou ani pořádně naložený vozík, kam se na MT8 hrabou. Je to tím, že:
Marketing se už... celý příspěvek > |  |
|  | Kde půjčit sypač na písek?, 25.11.2008 To ano, ale nedovedu si představit, jak bych to použil na zapískování trávníku křemičitým pískem anebo roztažením směsi kompostu s pískem. Rozmetadla (ať už ty od Turfmasteru anebo rotační) jsou použitelné na granulát 2 až 4 mm, tedy typicky hnojivo,... celý příspěvek > |  | Jakou převodovku má CubCadet 1023?, 23.10.2008 Dobrý den,
najde se tady dobrá duše, která mi poradí, jakou převodovku má CubCadet 1023? Já to totiž nejsem schopen od prodejců zjistit a nemám možnost podívat se na traktor sám. Případné dobré duši děkuji za ochotu. |  | Jak zprovoznik úplně nový dvoutakt?, 7.10.2008 Tak nevím. Ten syntetický Castrol se vám zdá moc drahy a diskuze nad Mogulem mne nějak nepřesvědčila. Prosím poraďte mi nějaký kvalitní olej třídy FC, je mi vcelku jedno, jestli je drahý nebo ne, protože ho spotřebuju tak litr za rok :-)) |  | Lze ještě zachránit tento ořešák?, 23.5.2008  Dobrý den,
na fotce je ořešák, který jsme vysadili před dvěma lety (jaro 2006), celý loňský rok živořil a letos vypadá takto. Má smysl udělat nějaký radikální řez a pokusit se jej vzkřísit, anebo je již v tomto stavu mrzáček odsouzen k zániku? Jaký... celý příspěvek > |  | Kde půjčit sypač na písek?, 19.5.2008 Pro zapískování trávníku potřebuji půjčit sypač za travní traktor, něco jako:
http://www.stiga.cz/(auxlhc55ps1oun45gttuy045)/index.aspx?Country_id=9
Písek je pořád hodně mokrý, takže běžné rozmetadlo použít nelze. Nevíte prosím, kde by to bylo... celý příspěvek > |  | Odrůda ořešáku do vyšších poloh - Lake, 14.5.2008 Prosím poraďte mi, kde koupit Lake roubovaný? Děkuji. |  | Zahradni traktor Top nebo pomer vykon/cena, 26.3.2008 Prošel jsem stejnou cestou, jako Vy. Mám zahradu cca 5000m2, z toho trávník tak 3000m2. Vybral jsem nakonec CubCadet 1023RD (předchůdce letošního modelu CC1025). Důvody:
třínožová sekačka
elektrický zdvih koše
celký výkon motoru
... celý příspěvek > |  | Drtic zahradniho odpadu - prevazne ostruziny, 20.3.2008 Můžete prosím poslat nějaký odkaz na ten mulčovač pro křoviňák. Nějak si to nedovedu představit... Díky, MP |  |
|  | Zkušenosti s vozikem TR220S od Vares, 20.3.2008 Máte prosím někdo zkušenosti s vozíkem TR220S od společnosti Vares? Mám od nich sněhovou radlici a ta je provedena velmi solidně. U vozíku se podivuji nízké nosnosti (350kg), není ta korba z příliě tenkého plechu? To co jsem viděl v Bauhausu a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|