|
Příspěvky uživatele - 168.65
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kdoule recepty, 16.12.2021 Tady je video o kdoulovém džemu.
|  | Araucaria heterophylla - pokojová jedle - povadlé větve, 4.2.2016 Standa von Königgrätz: Děkuji za radu. Zkusím méně zalévat.
Host: Mohl(a) jste se zeptat taky i třeba bez fotky. Spíš jsem doufal, že se to někomu přihodilo taky a bude k tomu mít co říct. A nakonec to tam i píšu. Takže nevím, co prudíte s... celý příspěvek > |  |
|  | Araucaria heterophylla - pokojová jedle - povadlé větve, 4.2.2016  Dobrý den, máme asi půl roku tzv. pokojovou jedli. Prospívala celkem dobře, ale teď za posledních pár dní z ničeho nic celkově povadla (povaldé větve i vrcholový výhonek). Měli jsem ji v obýváku, zasazená je stále v původním substrátu z obchodu,... celý příspěvek > |  | Stáří koz při připouštění, 23.9.2015 Děkuji za odpověď, je to skoro jako kdybych napsala na facebok, tam vás sestřelí nejen za gramatiku, ale i za to, že se na něco ptáte :-). Takže opravdu energie mám dost, dokonce jsem i hledala na netu a i přímo na CMSCH informace, ale bohužel jsem... celý příspěvek > |  | Stáří koz při připouštění, 22.9.2015  Jsem totální začátečníkv chovu koz, tak mne prosím omluvte :-)
Koupili jsme si dvě kozičky jedna je nar. v červenci 2014 a druhá je v září 2014, bylo nám řečeno, že jde o Anglonumbijské kozy (nebo tak nějak :-)), ale myslím si, že jde o... celý příspěvek > |  | Tlaková myčka Nilfisk, 15.7.2015 Dobrý den,
poohlžím se po tlak. myčce a docela mě zaujala tato - Vysokotlaký čistič NILFISK ALTO WAP VAPKA.
Použítí je víceméně na mytí auta plus takové to standartní použití kolem domu. Doporučíte popř. je nějaká lepší alternativa v daném... celý příspěvek > |  | Mini broučci na fásadě, 21.4.2015 Dobrý den, máme je na domě taky, jedná se o novostavbu 3 roky starou, jsou jich stovky, lezou do místností kolem, oken. Je to neštěstí, poraďte mi prosím někdo, co to je zač a jak na něho. |  | Pěstování dýně (hokaido), 10.4.2015 Kdy je prosim spravny cas zasadit hokaido do zeme? Letos bych chtela poprve vypestovat vlastni. Diky za odpoved, Misa |  | Chov krůt, 1.4.2015 Já magi nedáváma, ale jelikož žerou stejně jako slepice, tak dostanou tak 2x - 3x v týdnu obyčejmé psí granule za supermarketu, kde pytel vyjde tak na 200 a vydrží poměrně dlouho :-) |  | Seříznutí kosiště - ano, nebo ne?, 8.12.2013 Já jsem levák a kdykoliv ksem sekal s normální kosou, tak krtci měli bojový poplach. Vloni jsem sehnal kosu obrácenou, ze starého kosiště vyrazil rukojeti a namontoval na druhou stranu.Tedy šampion v sečení se ze mne nestal, ale záseky jsou minimální... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|