|
Příspěvky uživatele - 92.35
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Oxid chloričitý (ClO2) k dezinfekci bazénu, 7.7.2015 Vypustit a znova napustit a dát plovák s tabletama třeba 5v1 a filtrovat.A pokud možno je lepší i ten písek vyměnit. |  | Šířka růže New Dawn, 23.10.2008 Milá Lili,
moc Vám děkuji za radu. Mám ještě jeden dotaz., můžu jí vysadit teď ještě než začnou mrazy nebo mám raději počkat na jaro. Co je pro ni lepši.
Přeji Vám krásný den
Jana |  |
|  | Pnoucí růže New Dawn, 9.9.2008 Dobrý den, prosím Vás o radu. Už vím, že tato růže dorůstá až do 3 m, ale nevím do jaké šířky se rozrůstá. Vybrala jsem tuto růži ke vchodu do zahrady. Chci mít 2 růže u vchodové branky tak, aby udělaly oblouk přes branku. Myslíte, že se na to tato... celý příspěvek > |  | Šířka růže New Dawn, 5.9.2008 Dobrý den, prosím Vás o radu. Už vím, že tato růže dorůstá až do 3 m, ale nevím do jaké šířky se rozrůstá. Vybrala jsem tuto růži ke vchodu do zahrady. Chci mít 2 růže u vchodové branky tak, aby udělali oblouk přes... celý příspěvek > |  | Zaštipovat Pepino Gold, 16.5.2007 Letos poprvé pěstujeme Pepino Gold, ale nikde jsme se nedočetli, zda je nutné rostliny zaštipovat. Poradíte? Děkuji. Husková Z. |  |
 |
|
|
|