|
Pšenice pro slepice, 5.1.2017 za tyhle penize to maj jako krmnou všude ve skladech u Babiše |
 |
Goldstar, 5.1.2017 a co panenske by vam nechutnalo |
 |
|
 |
Elektricky zahradny rosic, 3.1.2017 jestli to mate u domu zahradu zapojuji na vzduch z dilny postřikovač jde to rychle 50 metru hadici oběhnu zahradku |
 |
Konvert, 2.1.2017 no když si odmyslime ten chlast tak kdykoli přijde vnučce kamaradky tak jim nabidne ovoce a jsou nadšeny chalupařu vnoučata taky donutily babičku kolem chaty vysadit stromky aby měli svoje a někdy ani nevim jak už je co zraly... celý příspěvek > |
 |
Konvert, 2.1.2017 mylim že chybi zajmove kroužky kde by se mladši generace učila jak se starat o stromky myslim že bi je to bavilo a něco by s toho měli |
 |
Konvert, 2.1.2017 behem tři let jsem vysadil asi sto stromku ochutnal jsem prvni renety ale panenske bylo chutově nejlepěi |
 |
První klobásky, 30.12.2016 všechno odpovida ceně co za osumset mužete chtit kus plastu a slabej motor |
 |
První klobásky, 24.12.2016 videl jsem na masokombinatě ten fofr když se rano rozsvitilo a jednou jedna běžela po okraji kutru a spadla do něj tak řeznik zvýšil otačky na převodovce pak si takovou delikatesu kupte v obchodaku
|
 |
První klobásky, 24.12.2016 vypadaji krasně jsou dělany s laskou takovy v kramě nekoupíš a viš co v nich je |
 |
Jak se zbavit bezu černého?, 20.12.2016 u vas bezinky nerostou kolem poli že si je chcete sazet na zahradku asi jste jedinej kdo by je chtel domu |
 |
|
 |
Nové Srbské odrody, 19.12.2016 vypada to velmi dobře tak do šeho pujdete |
 |
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?, 12.12.2016 klobasy nestačily vyschnout protože se snedly vynikajici a salamy na pudě v pruvanu do Jozefa |
 |
Ovocné stromy u pole, 8.12.2016 když pan Blaha začinal v Libovici tak ti kluky ktere mel pomocniky dnes 75 leti vypraveji jak kolem poli sazeli hrušky až k zamku myslim že je dobre když za každym z nas zustane kus prace na desetileti než spuštošena krajina a přiroda a jestli si... celý příspěvek > |
 |
Pole, 7.12.2016 nemate zlodejum nic prodavat maximalně vyměna za jiny pozemek |
 |
Maďarská, 7.12.2016 mě butná Velkej Pavel to Bečko je nechutny Pavlu staršich 10 a v letošnim roce na podnoži mirobalanu 6 Pavlu |
 |