|
Trvalka na stále stinné míso, 27.4.2016 Barvínek - vinca minor nebo major (malé nebo velké listy). Udělá po několika letech hustý koberec a na jaře kvete bíle, fialově nebo modře.
vinca major
trunda
|
 |
Miniaturni broucci, 18.7.2015 skusim je dnes nejak vyfotit ale je to tak miniaturni ze muj fotak to asi nepobere |
 |
|
 |
Miniaturni broucci, 16.7.2015 prosim potrebuji radu kolem oken doma, na oknech ale i na vsech kytkach mam takove malilinkate cerne broucky 2-3mm velke ale je jich takove mnozstvi uz my to zacina vadit hlavne doma na pknech nehlede na to ze kolikrat je mame i na sobe takze se... celý příspěvek > |
 |
Mandelinka, 4.7.2015 prosim poraddte zacinajici zahradkarce nejaky opravdu spolehlivy postrik na mandelinku ze zacatku sem sbirala ted uz nestiham a premnozily se mi a oziraji mi i lilky dekuji |
 |
Zakalena voda v bazenu, 4.7.2015 vazeni velice vam dekuji za vase prispevky ale jedine co sem se dozvedela je to ze sem totalne blba po lonskych skusenostech s vysavacem na bazen sem to zavrhla hned proste to neumim nevim jak to udelat skousela sem cistit hodinu a jediny vysledem... celý příspěvek > |
 |
Zakalena voda v bazenu, 1.7.2015 napoustim klasickou vodu z baraku jen proste ten vyvod co je vyvedeny ven ma uz stare trubky takze proste kal z trubek noc
|
 |
Zakalena voda v bazenu, 1.7.2015 no jo kdyz ja vysavac nemam a ten co sem mela na pripojeni k filtraci obycejny je naprd tam je jen latkovy pytlicek a to mi ten kal neodstrani no hold budeme mit asi v bazenu kal se stoho taky neposerem protoze fakt nechci kupovat vysavac za x stovek... celý příspěvek > |
 |
Zakalena voda v bazenu, 1.7.2015 sem hold proste pres toto uplny laik a nerozumim tomu |
 |
Zakalena voda v bazenu, 1.7.2015 ano me se spis jednalo o to zda kdyz uz sem dala tu zakladni chemii ten chlor start a ty tablety jestli to nebude uz moc kdyz tam dam to savo a jednalo se mi o to zda to vubec pomuze na ten kal ktery pokazde kdyz rano oddelam plachtu je usazeny na... celý příspěvek > |
 |
Zakalena voda v bazenu, 30.6.2015 zakalena z trubek do hneda,,,,ano na savu je to mozna psano ale jak pisu nevim zda to vubec pomuze a nechci to tam lit abych nemela vodu samou chemii kvuli trilete dcerce |
 |
|
 |
Zakalena voda v bazenu, 30.6.2015 dobry den mame bouzel stare potrubi na vodu a tak nam do bazenu natekla zakalena voda da se to nejakym spusobem odstranit aby byla voda opravdu cista... podotykam ze mame jen obycejny bazen ten s nafukovacim limcem a obycejnou kartusovou filtraci v... celý příspěvek > |
 |
Ibisek, 15.6.2015 kopretiny presazovat nech pockam tedy s ibiskem do podzimu dekuji za rady |
 |
Surfinie - kdy lze ještě zaštípnout, 15.6.2015  tady sem tedy zapomela obrat ty suche |
 |
Surfinie - kdy lze ještě zaštípnout, 15.6.2015  ... |
 |
Surfinie - kdy lze ještě zaštípnout, 15.6.2015  pridavam par fotek |
 |