|
Příspěvky uživatele - 37.22
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zalozeni travniku, 6.11.2016 Dobrý den,
v tomto případě o založení trávníku neuvažujte, jednak máte tam dokonalou drenáž a tráva pak bude potřebovat min. 10 - 15 cm zeminy, což je asi výška mimo Vaše uvažování, nevím. Za druhé trávník není určen k dennímu ježdění autem, z... celý příspěvek > |  | Kruhy v novom travnom koberci, 31.7.2016 Dobrý den, můžete více popsat jak vypadá povrch půdy? např. zda-li není tráva ve spodní části mazlavá, mastná. Na první pohled se to nedá přesně přesně určit. Pokud by to bylo u zěmě hodně mazlavé tak se může jednat o snět, které se projevuje... celý příspěvek > |  |
|  | Dolomitický vápenec KVK - aplikace, 2.4.2016 Přesně tak, mech se obecně tvoří tam, kde je málo slunce, živin, těžká půda a celkově se o trávník moc nepečuje. Trávník nemá sílu konkurovat mechu, je slabý. To slunce nemusí být podmínka, znám zahradu, která je celá na jihu a je tam již skoro jen... celý příspěvek > |  | Pravokořenné stromy, 1.2.2016 Dobrý den,
mohu se jen zeptat, zda jste tedy vysadil nějaké pravokořenné stromky?
Případně, zda jste zakoupil již provokřenné nebo je sám zpravokořenil?
děkuji a přeji příjemný den! |  | Pravokořenné stromy, 1.2.2016 Dobrý den,
rozumím tomu tedy dobře, že sázíte pravokořenné stromky?Mohu se tedy zeptat, jestli je někde zakoupíte nebo zda sám zpravokořeníte zakoupený stromek?
děkuji a přeji příejmný den" |  | Postřik proti kornatce, 4.7.2015 Mám vyzkoušeno tak týden až 14 dní. Po aplikaci postřiku by se nemělo několik hodin zalévat či pršet. Pokud máte kornatku tak bych pohnojil a rádně zalil, aby se hnojivo rychle rozpuzstilo. Hnojit a zalévat až pozdě večer nebo hodně brzo ráno. Pokud... celý příspěvek > |  | Zlevněný traktor TC 12,5 v Mountfieldu, 12.1.2013  Za tu cenu jsem neváhal a traktůrek jsem koupil. Bude na chalupě, tam nevadí že posečená tráva zůstane ležet. Vyrobím k němu malý vlek, podle těch prodávaných vleků. |  | Nastavení přezápalu u MF 70, 30.12.2012 Vyměnit fajfku svíčky. |  |
 |
|
|
|