|
Identifikace cerpadla Sigma, 24.6.2015 Toto čerpaddlo je dobré ale pro váš učel absolutně nevhodné, proč si nevezmete fekál? |
 |
Boční sestřih thůjí, 24.6.2015 Pokud dojde u thují k vyholování uvnitř tak s bočním střihem opatrně, to co je vyholený už nikdy neobroste.Pokud je řez radikální tak na jaře, poud tvarujete tak v letě.Jeden druh řez vůbec nesnáší, pokud jde o Smaragdy tak ty snesou moc. |
 |
|
 |
Napadené jehličnany - co to je a co s tím?, 17.6.2015 Ve svém okolí vidím takto napadené jehličnany hlavně smrčky.Některé mají ze dvou třeti pryč jehličí, skoro jako to bývalo v Krušných h. |
 |
Zkušenost se zavařováním v automatickém hrnci, 16.6.2015 Mám tento hrnec ale bez minutky což je jediný jeho nedostatek, když jsem ho pořizoval tak z minutkou ještě nebyly.Vyzkoušel jsem zavařovat vším možným a toto je jediná volba.Trouba žádná sláva náročný na energii.A dyž mám 2-3skleničky tak... celý příspěvek > |
 |
Problém s vodárnou, 15.6.2015 Prověřte zda není ucpaný přívod do tlakového spínače.Jinak z níčím nehejbejte. |
 |
Čerpadlo ke studni, 14.6.2015 Benzinové nenasaje z 10m.Nejlepší je říci hasičům. |
 |
Pivní past a pes, 11.6.2015 To je třeba vyzkoušet, někteří psi pivo pijou. |
 |
Schůdky do bazénu, 10.6.2015 Jakou barvou ošetřit schůdky se začínající korozí? |
 |
Obaleč švestkový - 1. generace, 2.6.2015 Co je to za hodnotu v tom grafu SETxxx°C? |
 |
Jaké vybrat čerpadlo, 26.5.2015 Pokud chcete rozebírací system tak SVA se na to moc nehodí.Chce to přenosné tlakové ponorné čerpadlo, jen si vybrat. |
 |
|
 |
Jaké vybrat čerpadlo, 25.5.2015 Ale to musí být tlaková kalovka a ne s výtlakem nějakých 5 nebo 10m. |
 |
Kdy ořezat vlašský ořech, 24.5.2015 Na veřejném pozemku před mým pozemkem vyrostl ořešák který má od země rozvětvení-v podstatě tři kmeny.Jsou na něm vynikající ořechy ale bude se muset nějak zredukovat.A proto jsem se ptal jako na pařez ale vždy jen ten jeden kmen. |
 |
Kdy ořezat vlašský ořech, 24.5.2015 A kdy je vhodná doba na zmlazení tzv. na pařez? |
 |
Kadeřavost broskvoní - vše co potřebujete vědět, 21.5.2015 Jedna z metod by byla poručit dešti větru neboť teploty -15°c a +22°c tuto chorobu spolehlivě likvidují. |
 |
Strata vody v saní, 18.5.2015 Proč tam nedáte čerpadlo s mechanickou ucpávkou ta naopak potřebuje aby na ní byl tlak.Co se týká koše tak nejleší co jsem viděl tak byl z bývalé NDR, plastový se skleněnou koulí. |
 |