|
Příspěvky uživatele - 116.162
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Škůdce na růžích, 3.7.2015  Tak jsem v noci číhala s baterkou na ty potvory co ožírají ty listy a vyletěla včela-asi ta čalounice? Co s ní? Biolit. ??? No a jinak děkuji za radu - drenáž nemám, květináč je keramický a podmiska je, ale asi to se zálivkou... celý příspěvek > |  | Škůdce na růžích, 1.7.2015 To asi zaléváním nebude, balkon je vlastně lodžie - tedy krytý a zalévám pouze hlínu v květináči , eva |  |
|  | Škůdce na růžích, 1.7.2015  Ještě jedno foto... |  | Škůdce na růžích, 1.7.2015  Dobrý den, můžete mně prosím poradit co s růží? Na listech jsou světlé fleky, které později vypadnou, ostatní listy jsou ožrané, ale nenašla jsem žádné škůdce. Jsem "zahrádkář" začátečník, růži jsem dostala na jaře a mám ji na balkoně. Děkuji předem... celý příspěvek > |  |
|
|
|