Příspěvky uživatele - 135.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Husqvarna stařenka 180 S, 25.10.2015
Dobrý deň ja mam tak isto 180S a jeden predajca v obchde Husqvarna ked som prišiel pitat diely povedal že nema na taku starú pilu ale že mi ju vymení za čisto novú aj zo zárukou lebo že je to unikát
Krovinorez HSQ 535 rx - problem, 1.8.2015
Kosacka je doma zo servisu, nutna vymena piestnych kruzkov, vraj opotrebovanim, za cca 4.roky sa mi to vidi skoro.Mozu sa poskodit nespravnym pouzivanim a ako?Dakujem Jaro.
Krovinorez HSQ 535 rx - problem, 30.6.2015
Chlapi, ziadna rada?Nakoniec asi ozaj len ten servis
Krovinorez HSQ 535 rx - problem, 29.6.2015
Dnes som bol kupit novy palivovy filter, po vymene krovinorez nastartoval, normalne som s nim kosil, ked som ubral plyn a isiel na volnobeh pomaly zhasol.Nastartovat mi isiel iba s plnym plynom.Nemohli sa vibraciami, pouzivanim ubrat volnobezne... celý příspěvek >
Krovinorez HSQ 535 rx - problem, 28.6.2015
Dakujem, skusim to, dufam,ze tym, ze som ho este nevymenil, som krovinorez nezadrel
Krovinorez HSQ 535 rx - problem, 28.6.2015
Zdravim, prosim o radu, mam tento krovinorez 4.roky, do dnes ziadny problem.Dnes som zacal kosit, po cca.10.min.krov.zacalo dusit, pri plnych otackach stracal vykon az zhasol.Vzduchovy filter cistim pravidelne, aj dnes som ho vycistil, ale stale to... celý příspěvek >
Husqvarna 455e Rancher nebo Dolmar 4605, 1.10.2013
Tonda, zaujimalo by ma ako si dopadol v servise, dik za odpoved.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika