|
Příspěvky uživatele - 9.6
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Krovinorezy Castor, 22.3.2016 Doporučuju se podívat na eshop Drupolu, kde mají hlavy Tecomec Easy Load. Strunu tam dostanete i bez rozdělání hlavy a velkou výhodou je robustnost. Tu samou mám už tři roky v zelený barvě (vyráběnou pro Active) a nemám jediný výtky. Ty hlavy jsou... celý příspěvek > | | Hecht 7100, 16.3.2016 To, že nikdo z Hechtu nic neví o příslušenství k jejich prodávanému zboží, je věru docela ostuda. Koukal jsem na tu sekačku jako příslušenství a tohle je děs, protože budete montovat a seřizovat, než s tím budete moci dělat. Za tu dobu budete mít se... celý příspěvek > | |
| | Vari vs Dakr, 13.3.2016 Raptor rozhodně není žádná kopie. Sami šli úplně jiným směrem - podvozek je z lisovaných profilů, například nosník řidítek posloužil jako super místo pro ukrytí více než čtyřlitrové nádrže, tím se odstranil hlavní a největší nedostatek použitého... celý příspěvek > | | Vari vs Dakr, 13.3.2016 No VARI je takové celkově bytelnější, ale i o trochu dražší. Osobně bych šel do něj, má i lépe udělané příslušenství, nemusíte nic montovat nářadím nebo seřizovt řemeny. Ale i Panter má svoje zákazníky, ale když se na něj podíváte trochu více,... celý příspěvek > | | Vari Hurricane F-550 - vyžínač křovin, 25.2.2016 My na zahradě máme krtic docela hodně a mraveniště nejsou nic děsnýho. To tenhle tank projede jako nic. Maximálně sundáte kudlu a nabrousíte. Já tady nechci dělat reklamu, ale po třech letech opravdu intenzivního nasazení moje 550ka s Briggsem jezdí,... celý příspěvek > | | Záhradný traktor do 60000, 20.2.2016 Ano, traktorové motory BS Vanguard mají mazání plně tlakové. I tento typ. | | Záhradný traktor do 60000, 17.2.2016 Na to, aby jste dostal traktor s hydrem aspoň K46, pak musíte sáhnout po té 5092 H. Všechny ostatní uvedené vč. Wolfa a MTD používají Hydrogeara T2. | | Záhradný traktor do 60000, 15.2.2016 Já bych osobně sáhnul po STIGA Estate 3084 H. Pěkný a velmi odbře fungující traktor s dostupnými náhradními díly. | | Briggs & strattion quantum.xm 55, 7.2.2016 Podle toho, co vidím, pak by se mohlo jednat o sekačku Jikov LTS 448S. | | Náhradní díly na motor honda gxv 160, 19.1.2016 Obrovské množství dílů má zahradales.cz, třeba tam najdete to, co potřebujete.
| |
| | Hecht 7100, 15.1.2016 Čím větší rozchod kol, tím se lépe orá. | | Hecht 7100, 14.1.2016 Dobrý vtip bych řekl. Já jen, že mám zkušenosti s mnoha výrobky od nich - možná tady zamlčujete vy fakt, že vozík ANV-400 má bubnové brzdy také. Co je na tom tak špatného, sdělit někomu dobré zkušenosti a odradit je od toho, aby si koupili šmejd, na... celý příspěvek > | | Hecht 7100, 14.1.2016 S VARI mám vyzkoušené, že bez problému zorá i jílovku - je na to potřeba ale dát krojidlo před odhrnovací desky a umět perfektně vyštelovat. Pak toi jde úplně samo. Pochybuju o tom, že ten Hecht vozík naložíte 300 kg a nezbortí se korba nebo rám, je... celý příspěvek > | | Křovinořez Vari 432, 10.1.2016 Ano, ale EURO 2 musí plnit všechny výrobky ze zahradní techniky i u nás, jinak se obávám, že by se tady nemohly prodávat. Všechny výrobky musí před zahájením prodeje prolézt státní zkušebnou. | | Křovinořez Vari 432, 8.1.2016 Akorát, že ty servisní motory jsou pro ABG 260, což je jiný typ. Pochybuju, že s 432kou budou končit, na to se jim příliš osvědčila. | |
|
|
|
|