|
Příspěvky uživatele - 3.114
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Švestka + meruňka, 19.5.2013  Dobrý den,
opět bych chtěla požádat o radu zkušenější zahrádkáře - zřejmě mi umíraj další stromy. Tentokrát švestka - začíná schnout po větvích. Druhá pak merunňka, která začíná nějak oranžovět na listech. Můžete mi prosím poradit, co s nimi?
|  | Třešeň + rybíz, 14.5.2013  Dobrý den,
chtěla bych se zeptat Vás, zdatnějších zahrádkářů, na třešeň a rybíz.
1). Třešeň - jak je vidět na obrázku, z třešně v podstatě zbyl jakýsi pahýl, ale dole je obrostlá (sázena na podzim). Má tato třešeň ještě nějakou šanci? Vršek... celý příspěvek > |  |
|  | Plevel v nově vznikajícím trávníku, 8.5.2013  Dobrý den,
měla bych na vás dotaz ohledně plevele na zahradě. Hodlám založit trávník, na kusu zahrady již mám, na větší ploše je plevel, který je na obrázku (muří noha nějaká). Dnes jsem zryla asi 6m2 jílovité půdy a těchto (především)... celý příspěvek > |  | Sieberz - zkušenost, 19.4.2013  Tak dnes dorazily petunie a další věci. Vyfotila jsem Vám pro představu zásilku
|  | Rašelinový květník, 18.4.2013 Dobrý den,
jsem takový zahrádkář začátečník. Před časem jsem dostala malé rostlinky paprik vhodné akorát k přesazení do kelímků. Ale protože jsem neměla čas vyjíst během pár dní 20 jogurtů, koupila jsem rašelinové květníčky v nějakém Bau... Jsou... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|