|
Sylred, 27.6.2015 Sylred dnes koštovany sladky štavnaty chutovo lepši než minuly rok.
|
 |
Mango-Nektarinka, 16.6.2015  Mango x nektarinka je to dalši novy križenec ma vonu manga a chut nektarinky farba dužiny pripomina mango alebo papaju. |
 |
|
 |
Cherry Plums, 16.6.2015  Cherry Plums tento križenec čerešne a slivky bol vyšlachteny z 1800 križencov Japonskych sliviek a severoamerickych čerešny chutove vlasnosti po oboch rodičoch velmi sladke. |
 |
Crimson velvet, 16.6.2015  Crimson velvet aromaticka super sladka mierna kyslost viac nieje pisane. |
 |
Black velvet, 16.6.2015  Black velvet je aromaticka mimoriadne sladka, vysoko koncetrovana chut u tychto novych odrodach nieje viac pisane. |
 |
Angelcots, 16.6.2015  Angelcots je nova odroda marhule, trvalo 40 rokov než vyvinuli taketo extremne ovocie ma vysoky obsah cukru, dozrieva koncom 6 mesiaca. |
 |
Pricia, 28.5.2015  Pricia dozrela v Taliansku velmi chvalia tochto skoreho novošlachtenca po nej dozrievaju marhulky Magador a Colorado.
|
 |
Starý název pro peckovinu ve středních Čechách, 21.5.2015  Na nemeckych strankach som našiel obrazkoch Coes rotgefleckte na anglickych obrazok Coes golden drop dost sa podobaju skoro ta ista slivka.
|
 |
Skore marhule, 20.5.2015 Skore odrody v Španielsku su Magador, Colorado,Mirla Rojo. |
 |
Skore marhule, 19.5.2015  V španielsku dozrievaju skore marhule, škoda že to nieje u nas.
|
 |
|
 |
Selena Elliot, 17.5.2015  Pochadza z USA šlachtili ju aby bola odolna voči spale jadrovin (Erwinia amylovora) a chrastavitosti pestuje sa ako bio hruška.Jej nazov bol Elliot ale ked ju vysadili vo Francuzku a Španielsku firma Escande jej dala meno Selena Elliot.Nieje vhodne... celý příspěvek > |
 |
QTee, 9.5.2015  QTee je skutočny novačik medzi hruškami, bola vyšlachtena v Norsku vysadena v Belgicku a Južnej Afrike.Vysledky boli tak dobre že bola zaradena do profesionalneho pestovania.Ma podobnu chut ako hruška Konferencia zberat sa može 2 tyždne viac som sa... celý příspěvek > |
 |
Rubigold, 5.5.2015  Tento hybrid bol najdeny pred 14 rokmi v Australi na jablkovej farme.Viac sa dočitate na webu.
|
 |
Třešňový týden, 16.4.2015  Ale vrabce maju radi sladke kvety.
|
 |
Roztoč hruškový?, 15.4.2015 Sulka na niektorych navodoch je pisane 4% čiže 400ml na 10l vody. |
 |