|
Příspěvky uživatele - 248.116
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co je to za odrudu jablek, 27.7.2017 Ta druhá by L.L. mohl být, máme ho a vypadá teď nějak tak. Lída |  | Záhada, 27.7.2017 Řasy - na netu uvádí příčiny : špatná propustnost půdy, špatná výživa trávníku, sekání příliš nakrátko. Doporučují hlavně provzdušňování půdy. Lída |  |
|  | Co je to za trávu?, 27.7.2017 Nějaká ozdobnice (Miscanthus) to bude, záleží na výšce, o.velká dorůstá 2.5-3m. Lída |  | Identifikace rostliny, 26.7.2017 Řekla bych, že ano - i podle barvy semtam červeného listu. Jen se divím, že ještě není oďobaná od ptáků, milují ji. Lída |  | Nerostou?, 26.7.2017 V okolí HK rostou, včera s kamarádkou za 2,5h každá vrchovatý košík - většinou poddoubáci, pár babek, kozáků a růžovka. Zpracovávám ještě dnes... Rostou i holubinky (v těch se nevyznám), pošvatky (při transportu se drobí).... celý příspěvek > |  | Kaktusy vhodné do polostínu, 25.7.2017 Mám nějaký R. s hubenějšími články, kvete drobounkými bílými kvítky. Dostala jsem kousek na památku od zdrav sestřičky z rehabilitace, po určení druhu jsem nepátrala, fotku také nemám, ještě jsem ho nefotila. Ale podmínky tyhle žijící na stromech... celý příspěvek > |  | Cyprustek Gold Rider hrdzavie zvnutra, 25.7.2017 To je normální, vevnitř nemá světlo a neasimiluje. Dělají to všechny jehličnany. Lída |  | Kaktusy vhodné do polostínu, 25.7.2017 Zkuste epifytické kaktusy (Rhipsalis, Epiphyllum ap.) - druhy viz např. wikipedia, snesou částečné zastínění. Ten Rhipsalis mi nešel ani na okně, nejvíc se mu líbí nahoře na ledničce pod stropem, takže slunce nemá vůbec(i... celý příspěvek > |  | Javor cukrový (Acer saccharum), 22.7.2017 Vysazené v květináčcích dát na polostinné místo někam pod korunu stromu. Mohlo by to být i tím substrátem, jak je uvedeno výš. Používám zeminu ze záhonu smíchanou s kompostem. Lída |  | Umirajici stromecek, 22.7.2017 Píšete, že jste ho zkoušeli léčit - jak? Lída |  |
|  | Dozraje ještě?, 21.7.2017 Asi je to tak i jinde - včera na trhu měli několik odrůd meruněk v bednách a všechny plody velikosti max.pětikoruny... Odkud je do Hradce dovezli, nevím. Lída |  | Umirajici stromecek, 21.7.2017 A jak je na tom s vláhou? Smrčky koření mělce, v horkách zálivku potřebují. Mě loni uschnul jeden mini, co jsem měla řadu let (jednou v horku přeschnul a už to nerozdýchal). Navíc všechny stálezelené potřebují občas zalít i v zimě při... celý příspěvek > |  | Ovocné druhy pěstovatelné totálně bez postřiku, 21.7.2017 Nestříkám jahody, maliny, ostružinu, zimolez, muchovník, rybíz, jostu, třešeň, višeň, ryngli, jabloně, lísku, ořešák, vinnou révu (labrusca).
Z ovoce stříkám broskve +nektarinku, hrušně, švestky, angrešt, kdybych měla meruňku, tak i... celý příspěvek > |  | Cervene listy, 21.7.2017  Fotky z netu : Lída |  | Cervene listy, 20.7.2017 Nemoc to není, je to nějaký deficit ve výživě. Tipuji draslík, ale určitě se ozvou zdejší vinaři . Lída |  |
 |
|
|
|