|
Příspěvky uživatele - 146.249
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Poprvé sadím rajčata, 5.4.2015 Výsevný substrát nepoužívám, rovnou obyčejný. |  | Poprvé sadím rajčata, 5.4.2015 Já osobně to s hnojením nepřeháním. Vysívám do normálního substrátu, všechno roste krásně. Pak na záhoně v létě jednou dvakrát, pokud vůbec. Výrobci byli šikovní a podařilo se jim zahradníkům vsugerovat, že se rostliny taky musí krmit.
Přihnojuju... celý příspěvek > |  |
|  | Poprvé sadím rajčata, 5.4.2015 Podložte si něčím ty kelímky, aby stály výš, sazenice pochytají víc světla.
My teda máme teplotu ve dne v noci stejnou a nevytahují se... ;-) |  | Rajčata pro sezónu 2015, 2.4.2015 200, 100, na to se nedá říct než - děcka, to jsou počty! :-D Já se pohybuju v řádech - dvě dám tady k plotu, tři ke zdi, na pět založím nový záhonek a pár do truhíku. Ale zelení se mi už taky pěkně. |  | Výsadba růží, 1.4.2015 Bezva, děkuju, nebyla jsem si jistá, jestli můžou být i trochu naležato. |  | Výsadba růží, 1.4.2015 Jsem v podobné situaci, můžete prosím trošku popsat to "založení"? |  | Mavuň - Centranthus, 29.3.2015 Máte někdo zkušenost s pěstováním? Zasela jsem semínka, je to už tak 14 dní a nevyklíčilo dosud nic. Je to normální, klíčí dlouho? |  | Znáte dlažbu z kamínků a pryskyřice?, 28.3.2015 Nejsou ty kamínky v pryskyřici moc lesklé? |  | Kompost, 21.3.2015 Provizorě by to tak šlo, vyházet ven, vybrat si z toho hotovou část, naházet zpátky, ale s jedním asi stejně nevystačíte. |  | Kompost, 21.3.2015 Zkuste to někam vedle přehodit, dole by mělo být něco jako hlína - tak to můžete určitě použít. :-) |  |
|  | Navod na pestovani rajcat, 15.3.2015 A jak velká je ta vrstva hlíny? |  | Prosím o určení rostlin, 14.3.2015  Taky bych poprosila o dvě - lesní. Jedna je plazivá, z druhé myslím vyrůstá takový dlouhý vzpřímený stonek.
|  | Rajčata pro sezónu 2015, 14.3.2015 Ne e, myslím pak ven. Jestli truhlík (nemá málo hlíny? Kolik rostlin na jeden, zavlažovací, obyč, terakotové nádoby...) Nebo co.
|  | Rajčata pro sezónu 2015, 14.3.2015 Ráda bych se zeptala, do jakých nádob sázíte "truhlíkové" odrůdy? Mám Vilma, Venus, Azték. Nemůžu se rozhodnout. :-) |  | Trvalky do stínu odolné slimákům?, 9.3.2015 U nás zas už několik let nepřežije žádná fazole. :-( |  |
 |
|
|
|