|
Příspěvky uživatele - 133.26
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Merunka, 1.7.2015  dalsi fotka |  | Merunka, 1.7.2015  foto |  |
|  | Merunka, 1.7.2015  Dalsi foto |  | Merunka, 1.7.2015  Poradil by mi nekdo kdy a jak ostrihat tuto merunku. Poznali byste nekdo, jaka by to mahla byt odruda? |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 19.6.2015 Tak ted mam v tech podnozich pekny hokej:}}.Zakrsky na M9 asi volit nebudu, nejaky hryzce na zahrade mam. Otec ma jablon Duett tusim na podnozi MM106 a po ctyrech letech je vysoka skoro ctyri metry, do sirky moc nejde.Tak mozna neco takoveho. |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 18.6.2015 Vysokokmeny nechci, ty dve jablone co mam jsou bud na M9 nebo na M26, po sesti letech jsou asi dva metry vysoke. Jak vysoky a siroky bude strom na podnozi M26? |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 18.6.2015 Kdyz jsem je u babicky sazel bylo mi 28 let. Zahradu uz nechtel nikdo obdelavat, tak sem ji zatravnil a vysazel stromky. Na podzim se chystam vysadit na druhou pulku zahrady asi deset novych stromku, z toho asi ctyri jablone. Poradte prosim nejake... celý příspěvek > |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 13.6.2015 Jablone mam pouze dve Sampion, ten hodne trpi tou strupovitosti a cervavej je taky hodne, a potom mam myslim Rubin, z neho uz sem nejaky jablka mel, bohuzel minuly rok mi terminal ulomila vichrice, a je asi dost nachylny na padli.. Jinak hruska je... celý příspěvek > |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 11.6.2015 Dekuji za rychlou odpoved. Mam jeste jednu mozna hloupou otazku, ale jak je mozny, ze ja si na dvou jablonich rezistenci nevytvorim a ten kdo ma sad treba s padesati jabloni si ji vytvori? Mozna zkusim zitra sehnat ten Reldan. |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 11.6.2015 Prosim o radu od zkusenych. Chtel bych osetrit dve jablone proti obalecovi. Letos uz sem dvakrat strikal Calypsem, mohu ted pouzit Mospilan, i kdyz je taky systemovy, nebo uz je to nevhodne? Popripade co byste mi doporucili, dekuji |  |
|  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 3.6.2015 S ovocnymi stromky teprve zacinam, predevcirem jsem postrikal jablon a svestku calypsem. Jak dlouho budou ty stromy teda chraneny proti tomu obalecovi? Dekuji |  |
 |
|
|
|