|
Had na zahradě, 8.7.2010 Tak tohle zmije zaručeně není.Řekla bych že je to užovka podplamatá. |
 |
Hnojení orchideí, 10.6.2009 Nejlepší je zalévat vodou z akvárka. |
 |
|
 |
Sekačky od Mountfieldu, 15.5.2009 Po mych predchozich zkusenostech z Mountfieldem, kdy jsem po par hodinach zadrel 2T snehovou frezu ( reklamaci mi s oblibenymi frazemi nakonec uznali), kdy se mi hodine provozu spalil motor sberace listi TORO (rovnez kecy, ale uznano),... celý příspěvek > |
 |
Japonský malotraktor Kubota, 13.3.2009 Stando zkuste ISEKI v Jiřetíně pod Jedlovou. Skvělé traktory a jednání oproti zástupcům Kuboty úplně někde jinde. To je moje vlastní zkušenost. Jednal jsem několikrát se zástupci Kuboty, tak se zástoupením Iseki a právě to a bližší... celý příspěvek > |
 |
Okrasná tráva - střihání na podzim?, 27.10.2008 Dobrý den. Tak jak píšete není jednoduché určit o co jde.Nejlepší by byla fotka.Nebude-li jakákoliv tráva zajištěna vláhou, tak padne k zemi každá.Já bych řekl, že je to Spartina.Ale ať je to ta či jíná nedávejte na rady střhát trávy na zimu! V... celý příspěvek > |
 |
Zahradni traktor - co vybrat, 18.4.2008 V teto cenove kategorii musite nutne pocitat s tim, ze v brzke dobe se urcite problemy vyskytnou a budete je muset resit, at koupite cokoli. Musite k tomu pristoupit tak, ze ty problemy budete akceptovat a resit je nebo si priplatite za kvalitnejsi... celý příspěvek > |
 |
Zahradni traktory - bauhaus?, 11.4.2008 Doporucuji projit vsechny prispevky na tomto foru a udelate si obrazek o trakturkach teto cenove kategorie. Jen abyste nebyl pozdeji zklaman, jak ze Vam ta Vase sekacka Honda dobre fungovala, oproti novemu trakturku. Mozna se mnou nekdo nebude... celý příspěvek > |
 |
Zahradni traktory - bauhaus?, 11.4.2008 Mate sice 2500m2, coz je dost na behani, ale muj nazor je ten, ze za ty penize uz muzete mit velmi kvalitni sekacku a ne trakturek, pod kterym budete za hodinu lezet... |
 |
Ochrana dřevěného plotu, 8.4.2008 Prenesl jsem jeste ve stejnem zneni muj prispevek i do tohoto fora, protoze je zde aktualnejsi:
Nátěry dřeva
host - xxx.xxx.61.118 (?), 7.4.2008 23:07
Nejlepsi barva - zadna barva. Take jsem to resil a zvitezila priroda. Plotovky jsem odvezl na... celý příspěvek > |
 |
Zahradni traktor Top nebo pomer vykon/cena, 7.4.2008 Kdyz uz, tak VIKING MT 6127 ZL s trinozovym secenim, ale stale je to stredni kategorie. Povedeny design, ale zase klinaky atd... Jen cena je tady trochu vyssi. |
 |
|
 |
převodovka Tuff Torq K46, 3.4.2008 Jeste doplnujici info, take to zvazuji :
Ta K46 by Vam mela na bezne denni seceni, tak do 4 hodin a svahu do 10° stacit, ale nekupujete to na chvili. Za rok, za dva se rozhodnete dokoupit vozik, pripadne radlici,... celý příspěvek > |
 |
Zahradni Traktůrek, 2.4.2008 Jakeho Kubotu mate na mysli? GR 1600 nebo GR 2100? |
 |
Zahradni traktor Top nebo pomer vykon/cena, 1.4.2008 Iseki SXG 19 je na nemeckem trhu bran vyse nez Kubota GR 2100II. Proto jsem psal, ze by se mel asi spise porovnavat s modelem Kubota G21, aby bylo srovnani spravedlive. Nejsem prodejce ani Kuboty ani Iseki, tak to berte s rezervou. Nestudoval... celý příspěvek > |
 |
Zahradni traktor Top nebo pomer vykon/cena, 26.3.2008 Diky za dalsi dulezite informace. Myslel jsem CC 1025RD-J, ale prepsal jsem se. Domluvil jsem se s jednim prodejcem, ze se na neho zajedu podivat (az jim prijdou), jelikoz je ted nikde nemaji. Byl jste spokojen s Vasim prodejcem? Pokud mohu... celý příspěvek > |
 |
Zahradni traktor Top nebo pomer vykon/cena, 23.3.2008 Rad bych Vas pozadal o radu pri vyberu zahradniho trakturku na seceni travy. Procetl jsem mraky prispevku zde i jinde a na internetu jsem jiz stravil nekolik desitek hodin. Troufam si rici, ze jiz neco malo teorie o tom vim. Take... celý příspěvek > |
 |