|
Příspěvky uživatele - 219.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hnědnutí listů difenbachie od spodních listů, 25.11.2014 Možná moc zalévání, ted stačí 1x týdně bez hnojiva. |  | Uskladnění rostlin na zimu, 24.11.2014 Proto asi nekvetou, že jsou v teple. Není možnost někde na chodbě? Ty výhony se táhnou za světlem, kterého je málo, rostlinu zbytečně vysilují. |  |
|  | Pochlubte se jak vám kvetou Orchideje, 22.10.2014 Pěkné, 3-4 stvoly jsem ještě neviděla. Mě se taky chystají kvést, ale max 2. |  | Vánoční kaktus, 22.10.2014 Já mám zatím poupátka, ale na vánoce bude určitě už odkvetlý |  | Jak zasadit zivy plot s buků, 11.10.2014 Ahoj, my mame zelenou zastenu z habru a buku na stridacku, vyska asi 2 m, asi 15 let. Normalne to striham 2x rocne plotorezem a je krasne husta. Buk ma na jare oproti habriku krasne svetlezelene listy:). |  | Co je to za rostlinu, 13.8.2014 Mám ji taky a taky si myslím, že líčidlo jedlé. |  | Vykuřovací patrona do skleníku, 8.8.2014 Nevadí ta síra polykarbonátu? Píšete, že může vadit kovu.Tak prosím jestli máte někdo zkušenost. |  | Sejmutí etiket z lahví, 7.8.2014 Některé jdou natřít olejem, chvilku nechat a sloupnout jdou beze stopy. |  | Smutnice v pokojových květinách, 4.8.2014 Smutnice se chytají dobře na žluté lepové desky a taky je ráda papá masožravá tučnice. |  | Papriky rostou, 12.7.2014 Dobrý den, mám dotaz.Vylamujou se u paprik listy nebo se všechny nechávají.Připadá mi, že jich je na rostlině až moc a potřebná síla nejde do plodů.Děkuji za reakci. |  |
|  | Biool, 30.6.2014 Já si dělám postřik sama, ale používám olivový olej, stačí ten z pokrutin, je levnější. K tomu tekuté mýdlo a naředit vodou, mšice a ostatní savý hmyz likviduje. Postřik použiju tak 3x, většinou to stačí. |  | Lantana - Libora, 28.6.2014 Jelikož nemám tu chladnější místnost, tak ji mám přes zimu v kuchyni, asi 21°C a přežije bez útrap . Sice se jí trochu povytáhnou výhonky, ale na jaře ji pěkně dokulata ostřihám a je v pohodě. Někdy se mi stane, že mi taky pár listů zčerná, ale... celý příspěvek > |  | Neznámý keř, 13.6.2014 Kuky, je to Netvařec, ještě večer na něj létaly včely, což jsem se taky dočetla. Díky. |  | Neznámý keř, 13.6.2014  Zdravím, pan Josef mi už jednou poradil a tak se nejen na něj znovu obracím. Vyrostl mi stromek, který se sám nějak ke mě dostal. Měl hezké listy, tak jsem čekala, co se z něj vyklube. Letos poprve kvete. Čekala jsem květ jako akát ale ono ne.... celý příspěvek > |  | Zbláznila se ryngle, 1.6.2014 Já mám Vazonovu, nevím jestli je to taky ryngle. Mám jí už 6 let a letos poprve pár květů a z nich už nic. Tak taky doufám, že příští rok něco bude. Ale ten květ až ted´ je zajímavý |  |
 |
|
|
|