|
Příspěvky uživatele - 219.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Plísen bramborová na rajčatech 2016, 6.8.2016 Já už mám dva postřiky Akrobatem a zdá se, že se plíseň zastavila. |  | Rajčata 2016, 24.7.2016 Já už jsem musela stříkat Acrobatem, začly hnědnout listy i stonky. Orthala jsem skoro všechny listy i napadené plody a ted´ čekám, jestli mi vůbec něco zůstane. Šlo to hrozně rychle, jeden den bledší skvrny a pak už to hnědlo. |  |
|  | Co je to za rostlinu?, 23.6.2016 nebo kvést a to je potom pěkný smrad. |  | Rebarbora - choroba, 23.6.2016  Nevíte prosím někdo, co za chorobu či co postihlo rebarboru? |  | Jak na benjamína a co do ložnice, 9.6.2016 Nebo papyrus, musí stát ve vodě. |  | Habr, 6.6.2016 Fakt?, ze kvete jen ten jeden:) |  | Jak se jmenuje?, 5.6.2016  Ahoj, cestou na chalupu jsem udelal detail. S. |  | Jak se jmenuje?, 3.6.2016 Diky vsem za odpovedi, je to opravdu ten jilm:)! Sterba |  | Jak se jmenuje?, 1.6.2016 Diky! Pokusim se ho sehnat:) Sterba |  | Habr, 1.6.2016  Ahoj, mam na chalupe dost habru, ale jen tento jeden (ten levy) ma na konci vetvicek - nevim jak to nazvat:). Taky se jste s tim setkali?
Diky! Sterba |  |
|  | Jak se jmenuje?, 1.6.2016  Ahoj, jak se, prosim, jmenuje tento listnac?
Diky! Sterba |  | Kdo pozná rostlinu?, 1.6.2016 Já už se taky těším až pokvete, má nádherný květy a semeno vydrží schopné klíčit i 6 let, já ho našla zapomenuté v krabičce a vzešlo. |  | Kdo pozná rostlinu?, 31.5.2016 Mám zrovna ze semene vzešlý bavlník a vykrojení listů je úplně stejné. |  | Kampak jste se slimaci letos podeli?, 31.5.2016 Číhají pěkně ve stínu a začnou se tam množit, začíná jejich doba |  | Kvetinac, 15.5.2016  Ahoj, tak ubehly zase skoro 3 roky a muj Fenix jsem musel zase presadit. Tuto zimu jsem ji dal do chalupy, kde bylo temer k nule... bal jsem se o ni, zaleval ji, aby nezaschla. Zda se mi, ze to vydrzela, pristi zimu uz to riskovat nebudu a púujde... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|