|
Příspěvky uživatele - 86.166
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co je to za kytku, 19.6.2015 moc díky :-) |  | Co je to za kytku, 18.6.2015  ještě jedna fotka.. |  |
|  | Co je to za kytku, 18.6.2015  Také bych chtěla poprosit o určení téhle kytky ze zahrádky :-) |  | Rajčata pro sezónu 2015, 27.5.2015 Na dnešní noc hlásí přízemní mrazíky |  | Sladkaja děvočka?, 25.5.2015 A čím tedy hnojíte? :-) |  | Kopřivová jícha, 20.5.2015 Ok, děkuji.
Nakrájím kopřivy a nádobu zakryju, snad to projde:-) |  | Jahody na divoko, 18.5.2015 Nedalo mi to a vyzkoušela jsem, u krajního řádku jahod, kde nemám černou textilii a zatím to vypadá dobře - co se slimáků týče, asi to bude v pohodě.
Asi postupně textilii stáhnu a vyzkouším na celém jahodovém záhonku :-)
Myslím, že... celý příspěvek > |  | Kopřivová jícha, 17.5.2015 Také bych ráda hnojivo z kopřiv vyzkoušela, ale mám zahrádku v zahrádkářské kolonii a neodhadnu, nakolik to smrdí - aby to neobtěžovalo sousedy.. dělal jste si někdo jíchu z kopřiv na společných zahrádkách?? :-) |  | Druhy máty, 14.5.2015 Také jsem na trzích koukala, co prodávají druhů..
Je v nich znatelný rozdíl ve vůni, případně i v nějakých účincích, nebo je to jen na efekt?
Případně který druh máty byste doporučili jako Váš neoblíbenější, nejvoňavější? :-) |  | Koňský hnůj, 13.5.2015 nádhera :-D |  |
|  | Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 11.5.2015 Co Vy ostatní, dáváte už rajčata ven, nebo ještě vyčkáváte? |  | Vaše nejoblíbenější top odrůda angreštu, 9.5.2015 Nějaké další poznatky v oblasti oblíbenosti odrůd angreštu? :-)
Já mám kaptivator a hinnomakki - čekám na letošní ochutnávku. |  | Jahody na divoko, 8.5.2015 Ale nelezou do té posekané trávy slimáci??? |  | Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 6.5.2015 Až takhle?
A jak zrála rajčata v období září říjen?? |  | Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 5.5.2015 Kdy jste nejpozději vysévali rajčata a zároveň jste měli úrodu? :-) |  |
 |
|
|
|