Příspěvky uživatele - 248.7

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Záhonové obrubníky, 1.5.2015
Pokud to máte záhon v rovině a potřebujete ho oddělit od trávy, použijte zelené plastové vlnovky, prodávají je v různých výškách 10,15,20cm o délce 5m kolem 100,-Kč. Pokud se zapustí do země do úrovně trávníku, nevadí sekání a nejsou vidět. A i když... celý příspěvek >
Určení jalovce, 1.5.2015
Pokud měly hustě propletený kořenový bal, rozvolnila jste jim ho trochu po obvodu? Předpokládám, že byly v rašelinovém substrátu, namočila jste je tak na hodinku před sázením (pokud rašelina proschne, špatně pak přijímá vodu). Zaléváte je ne denně,... celý příspěvek >
Ibišek - jednoduchý/plnokvětý, 1.5.2015
Ibišek súdánský, Hibiscus sabdariffa. U nás se nepěstuje.   Lída
Jak rozmnožit sedmikrásku v trávníku, 1.5.2015
A sedmikráksy jsou i dobré a pěkné na ozdobu salátu... L.
Jak rozmnožit sedmikrásku v trávníku, 1.5.2015
Sedmikráska chudobka je trvalka, mám jich plný trávník  :-)), kvetou i pod sněhem v zimě. Jen pampelišky mi častým sekáním skoro vymizely  :-((  Lída
Poznáte rostliny z okolí Úvozu v Brně?, 1.5.2015
122 javor jasanolistý          Lída
Poznáte někdo volně rostoucí rostliny?, 1.5.2015
Dvojka je knotovka červená.           Lída
OM 755 Master, 26.5.2010
Ahoj, delal jsem s nim jednu sezonu a nemel zadny zvlastni problem. Motor je silný a dobre tahne v libovolnych otackach. Vibrace jsou prijatelne (stejne bych bez kozenych rukavice nedelal). Hluk je obrovsky, bez sluchatek ani nahodou. Jinak pohoda.... celý příspěvek >
Další diskuze:  6789  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika