|
Příspěvky uživatele - 248.7
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rez či jiná nemoc?, 5.5.2015 Chtěla jsem napsat postřik Omite nebo Talstar, ale už jsem je v nabídkách nenašla. Vlnovník i hálčivec jsou roztoči, tak by to měl být nějaký akaricid. Lída |  | Choroba na mlade hrusni?, 5.5.2015 Vlnovník nebo hálčivec - už tady dneska nebo včera takový dotaz byl, je tu i několik vláken o tom. Lída |  |
|  | Poznáte rostliny z okolí Mendlova náměstí v Brně, 5.5.2015 Souhlas s opravou na dřišťál - dřišťál Juliin (a já furt že mahon má jiné listy!) Lída |  | Co je to za nemoc svestky?, 5.5.2015 Řekla bych monilie. Lída |  | Nemoc hrušně, 5.5.2015 Strupovitost. Lída |  | Rez či jiná nemoc?, 5.5.2015 Vlnovník nebo hálčivec hrušňový. Lída |  | Poznáte rostliny z okolí Mendlova náměstí v Brně, 4.5.2015 146 vojtěška
oprava minulého - překlep : 116 forzýthie Lída |  | Rezavá houba na jehličnanech, 4.5.2015 Rez hrušňová napadá opravdu jen některé druhy jalovců a hrušně, šíří se na velké vzdálenosti. Ale rzí je hodně druhů, i na květinách. Lída |  | Jak zamezit rozlezání výběžkatých rostlin?, 4.5.2015 10cm je dost málo, dávala jsem výšky 15 nebo 20cm. Záleží na tom, v jaké hloubce se rozlézají oddenky, pokud je rozdíl malý, dokáží to podlézt. Lída |  | Podseknutí růže, 3.5.2015 :-((( Pokud jste ji odsekla úplně, tak už nepřiroste, asi bych z ní spíš zkusila udělat řízky pod sklenice. Zbylou krátkou spodní část s těmi pár kořínky bych také ošetřila stimulátorem jako řízky a zasadila. A pokud je to odrůda, ze... celý příspěvek > |  |
|  | Housenky na listech švestky, 3.5.2015 To máte píďalku podzimní, normálně postříkat čímkoliv na savé-žravé, ničemu neublížíte (kromě housenek). Pozor, mohou způsobit i holožír. Lída |  | Poznáte rostliny z okolí Úvozu a Žlutého kopce v Brně?, 3.5.2015 147 kakost, 149 kamzičník, 150 pivoňka, 151 kerria, 152 vrba, 153 magnólie, 154 břrčťan, 155 duběnka, 119 šťovík, 122 beršlice, 125 potřetí stejný rozrazil. Lída |  | Poznáte rostliny z okolí Mendlova náměstí v Brně, 3.5.2015 115 nějaká mahónie, 116 fotzýthie, 117 vrba, 137 bobkovišeň, 138 rozrazil, 140 čemeřice, 141 svízel (přítula?). Lída |  | Magnolia - suche skrutene listy, 2.5.2015 Namočila jste kořenový bal před sázením do vody? Pokud je rašelinový bal vyschlý, špatně nasává vodu a keř trpí suchem. Pořádně zalít.
Teď se dívám na staré příspěvky výše - stejný problém, rada více zalévat... Lída |  | Rezavá houba na jehličnanech, 2.5.2015 Zřejmě to máte druhy jalovců, které jsou hostiteli rzi hrušňové (jak už psal Kuky), použijte postřiky na tuto rez. Druhým hostitelem jsou hrušně, je tady o tom několik vláken. Další možnost by byla vyměnit napadené jalovce za druhy, které nejsou... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|