Příspěvky uživatele - 248.7

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rez či jiná nemoc?, 5.5.2015
Chtěla jsem napsat postřik Omite nebo Talstar, ale už jsem je v nabídkách nenašla. Vlnovník i hálčivec jsou roztoči, tak by to měl být nějaký akaricid.  Lída
Choroba na mlade hrusni?, 5.5.2015
Vlnovník nebo hálčivec - už tady dneska nebo včera takový dotaz byl, je tu i několik vláken o tom.          Lída
Poznáte rostliny z okolí Mendlova náměstí v Brně, 5.5.2015
Souhlas s opravou na dřišťál - dřišťál Juliin (a já furt že mahon má jiné listy!)   Lída
Co je to za nemoc svestky?, 5.5.2015
Řekla bych monilie.           Lída
Nemoc hrušně, 5.5.2015
Strupovitost.           Lída
Rez či jiná nemoc?, 5.5.2015
Vlnovník nebo hálčivec hrušňový.           Lída
Poznáte rostliny z okolí Mendlova náměstí v Brně, 4.5.2015
146 vojtěška         oprava minulého - překlep : 116 forzýthie            Lída
Rezavá houba na jehličnanech, 4.5.2015
Rez hrušňová napadá opravdu jen některé druhy jalovců a hrušně, šíří se na velké vzdálenosti. Ale rzí je hodně druhů, i na květinách.          Lída
Jak zamezit rozlezání výběžkatých rostlin?, 4.5.2015
10cm je dost málo, dávala jsem výšky 15 nebo 20cm.  Záleží na tom, v jaké hloubce se rozlézají oddenky, pokud je rozdíl malý, dokáží to podlézt.  Lída
Podseknutí růže, 3.5.2015
:-(((  Pokud jste ji odsekla úplně, tak už nepřiroste, asi bych z ní spíš zkusila udělat řízky pod sklenice. Zbylou krátkou spodní část s těmi pár kořínky bych také ošetřila stimulátorem jako řízky a zasadila.  A pokud je to odrůda, ze... celý příspěvek >
Housenky na listech švestky, 3.5.2015
To máte píďalku podzimní, normálně postříkat čímkoliv na savé-žravé, ničemu neublížíte (kromě housenek). Pozor, mohou způsobit i holožír.          Lída
Poznáte rostliny z okolí Úvozu a Žlutého kopce v Brně?, 3.5.2015
147 kakost, 149 kamzičník, 150 pivoňka, 151 kerria, 152 vrba, 153 magnólie, 154 břrčťan, 155 duběnka, 119 šťovík, 122 beršlice, 125 potřetí stejný rozrazil.         Lída
Poznáte rostliny z okolí Mendlova náměstí v Brně, 3.5.2015
115 nějaká mahónie, 116 fotzýthie, 117 vrba, 137 bobkovišeň, 138 rozrazil, 140 čemeřice, 141 svízel (přítula?).           Lída
Magnolia - suche skrutene listy, 2.5.2015
Namočila jste kořenový bal před sázením do vody? Pokud je rašelinový bal vyschlý, špatně nasává vodu a keř trpí suchem. Pořádně zalít. Teď se dívám na staré příspěvky výše - stejný problém, rada více zalévat...  Lída
Rezavá houba na jehličnanech, 2.5.2015
Zřejmě to máte druhy jalovců, které jsou hostiteli rzi hrušňové (jak už psal Kuky), použijte postřiky na tuto rez. Druhým hostitelem jsou hrušně, je tady o tom několik vláken. Další možnost by byla vyměnit napadené jalovce za druhy, které nejsou... celý příspěvek >
Další diskuze:  6789  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika