|
Příspěvky uživatele - 178.11
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pila do 15 000,- Kč, 18.9.2015 Zdravim,
poridil jsem cca pred 1,5rokem Dolmar 5105 1,5 3/8 retez. Chodim na prorezavky atd... jako konicek. Kacim vetsinu hmoty do 45cm prumer, vyjimecne neco vetsiho. Na pilu nedam dopustit, vzdy ji namicham pred praci cerstvou smer, vzdy mam... celý příspěvek > |  | Protipořezové kalhoty, 19.6.2015 Zdravim, pouzivam druhym rokem kalhoty HQ Classic. Mám již druhé, protože mi je omylem dali do sušičky, takže se zničily, nicméně slouží výborně, větrací otvory jsou a i funkční, dělám v nich i v létě, přežít se to dá.
Dělám hlavně prořezávku,... celý příspěvek > |  |
|  | Neznámá kytička, 26.5.2015  Ahoj, nevíte někdo co je tohle za květinu? jestli to pomůže tak má česnekovou vůni. Předem děkuji za odpověď |  | Nova Pila, 12.5.2015 Zdravim,
v prvni rade musite rict jake drevo tezite a jake prumery prevazuji!
diky panu JS jsem vybral Dolmarku 5105C (ja akorat nemam s C - katalyzator).
Nemuzu si na ni stezovat, spolehliva, drava a i lehka. Ma pokaceno, odvetveno a... celý příspěvek > |  | Ochrana pískoviště, 28.4.2014 Dobrý den. Jaké máte zkušenosti s ochranou pískoviště před kočkami?Samozřejmě bychom je mohli zakrývat a když tam dítě jde, odkrýt. Ale neznáte jiný způsob ochrany? Děkuji Eva |  | Plzáci, 22.4.2014 Už se vám letos na zahradě objevili plzáci? |  | Proč usychá višeň?, 16.8.2013 Vím, že příčin usychání višně může být spousta. Máme na zahradě asi 15 ti letou višeň. Je na slunci, prší u nás dost. Ze severní strany, asi 3m od ní máme živý plot s psím vínem, které se proplazilo až k ní. Všimla jsem si, že jeden dost silný výhon... celý příspěvek > |  | Smrček usychá, 17.3.2012 Mám na u skalky asi 1m vysoký smrček kuželovitého tvaru. Dnes jsem zjistila, že vršek /asi 20cm/ je suchý.Může to být mrazem, nevhodným stanovištěm nebo suchem? Stojí spíš ve vlhku. Děkuji. Eva P. |  | Přesazování banánovníku, 29.8.2011 Prosím o radu, zda je možno přesadit banánovník i teď, koncem léta. V literatuře se píše, že se má přesadit na jaře.Děkuji Eva |  | Kala, 3.8.2011 Dostala jsem jako dárek kalu v květináči. Zatím jsem ji nepěstovala. Něco jsem si o ní přečetla.. Co s ní mám dělat po odkvětu a jak uchovat přes zimu? Děkuji. Eva P. |  |
|  | Smutnice v pokojových květinách, 7.10.2010 ja mohu doporucit 100% nejucinejsi a nejlevnejsi metodu a to cesnek, staci zasazet do zeminy strouzky cesneku, nejlepe nakrojene - lepe pak "tahnou" a na povrch zeminy polozit jiz zminovanou bramboru, do ktere larvy smutnic at chteji nebo... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|