|
Příspěvky uživatele - 73.186
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Řez švestky, 1.12.2015 Jak říká pan Vysloužil, stromek je životaschopný a příroda mocná. Nevýhodou fotky je její dvojrozměrnost, obtížně se poznává, kam která větev směřuje v prostoru, jinak by se do fotky dalo kreslit, ale na fotce je to taková změť větví.
V podstatě... celý příspěvek > |  | Řez švestky, 30.11.2015 Jakpak se pozná zkušená zahradní firma? Viděl jsem stromky ořezané firmou nabízejících služby v inzerátech, cena byla tuším 2000,- za méně než 10 stromků a výsledek byl takový, že by zkušený zahradník potřeboval 2-3 roky na nápravu :-). Řekl bych... celý příspěvek > |  |
|  | Rucni nuzky Bahco, 1.11.2015 máte pěknou sbírku... jde mi o pocit v ruce (při stříhání ovocných stromků). Nůžek mám hromadu, ale jediné solidní Gardeny (nějaký ten top profi cosi) se docela brzy rozpadají a hned na začátku jsem musel spodní rukojet omotat měnovkou, páč mě bolely... celý příspěvek > |  | Rucni nuzky Bahco, 31.10.2015 Může někdo na základě osobni zkušenosti porovnat Felco (8) a Bahco (např. PX-M3)? |  | Nové zimní rezistentní jablko Admirál, 24.10.2015 Merkur nebo Lunu??? Chtěl jsem zkusit Meteor, ale v okolí není, Sirius jsem koupil letos, Admirál, Shalimar, atd pořídil loni. Na Merkur jsem slyšel i negativní názory (menší plodnost, střídavá velikost plodů, nevydrží tak dlouho...). Není místo.... celý příspěvek > |  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 18.10.2015 Takže první dojmy s Xactem: Na rytí záhonu (obracení) je velmi příjemný, nepatrně těžší je, ale při práci to nevnímám, spíše bych uvítal o 3-5 cm delší násadu a to měřím málo přes 180- mám pocit, že se více musím ohýbat. Ovšem na hloubení jam na... celý příspěvek > |  | Poznej obyvatele zahrady, 16.10.2015 jj kuna, případně její příbuzný |  | Hrušeň Bohemica, 29.9.2015 Nj nemam v okoli zdroj roubu.Uz jsem tady letos vyzebral jablonove rouby. Ani se jim po ceste postou moc nechtelo rust v porovnani s tim, co jsem rouboval ze stromu na strom. Danik |  | Co Vaše réva 2015?, 18.9.2015 Mám Nera 2 hlavy a teď si uvědomuji, že každý je z jiného zdroje a oba stejné. Pokud byste trval na Nerovi a chtěl zkusit na jaře zakořenit, pošlu Vám letorosty po řezu |  | Co Vaše réva 2015?, 17.9.2015  Jste si jistý, že to je Nero? Můj "nero" vypadá takto, bobule zrají najednou a mají specifický tvar. Na ostravsku zrají od konce srpna do půlky září. Pokud tedy mám Nero... |  |
|  | Co Vaše réva 2015?, 22.8.2015  Letos to na ostravsku vypadá s teplomilnými plody skvěle - meruněk spousta, fíky už se přejedly a teď předčasně dozrávají hrozny, na které útočí mraky vos. Co hlava, to lapací lahev s pivem. Kišmiš 323 už jsme snědli (střední a malé bobule v jednom... celý příspěvek > |  | Záchrana švestky napadené šarkou, 14.8.2015 nebo zkusit vysadit Jojo |  | Lejuna, Lerosa, Lemeda, Lenova, Kompakta, 30.7.2015 
|  | Bazény Bestway - životnost, 30.7.2015  Víte, na základní škole se člověk dozví, že vzduch v závislosti na teplotě mění objem. Límec, který nafouknete ráno před odchodem do práce tak akorát se v 35 st které byly v poslední době odpoledne ohřeje pod tmavou plachtou na řekněme 60-70st a... celý příspěvek > |  | Jak uchovat co nejdéle česnek, 23.7.2015 Já česnek usuším pár dní i venku (dle počasí) v otýpkách a pak dosuším uvnitř ve větraných technických místnostech. Nakonec ořežu stvoly asi na délku 15cm a zastrkám obráceně do sklenic. Takto mi vydrží ve výborné kvalitě do sklizně nového. Jakmile... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|