Příspěvky uživatele - 143.84

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Domácí švestka a Domácí velkoplodá, 31.8.2016 Obsahuje fotku
Budˇ pochválena domácí švestko, která nám dáváš plody na koláčky, na sušení, na povidla a na voňavou slivovici.
Ořechovice, 28.8.2016
Na výrobu Ořechovice je poněkud pozdě. Možná jste myslel, že je čas na filtrování a dolaďování její chutě.
Desert, 28.8.2016
Krásná jablíčka
Totálne neškodný herbicíd, 28.8.2016
Teda pane Vlastimile, vaše zahrádka by mohla sloužit za vzor ostatním zahrádkám... zahrádkářům  . Totálním ručním herbicidům a zahradám Zdar!
Golden Delicious, 27.8.2016
V zimě k nám dojížděl prodejce od Kyjova s tak obrovskými Goldeny, jaké jsem dosud neviděl. Odhadem byly asi 300 gramové. Všechny měly onu typickou banánovou příchuť. Ale já bych dal raději přednost Orionu a Siriusu jak po stránce chuťové, tak... celý příspěvek >
Vhodné moderní odrůdy jabloní pro extensivní způsob pěstování na vysokokmenu, 24.8.2016
Jsem také velice zvědavý jak bude p. Vysloužil hodnotit chuť Honeycrispu, zejména v porovnání s jeho oblíbeným Desertem a Rubínem, příp. Bohemií :)
Merkur, 19.8.2016
Tento příspěvek s fotkou by bylo dobré dát také do vlákna Karneval, např. zde
Jablon Gravštýnské, 18.8.2016
Jsem moc rád, že mám naroubované tohle Grávštýnské. Na plody budu sice muset pár let čekat, ale to nevadí.  Bude se alespoň na co těšit
Jablon Gravštýnské, 15.8.2016
Mě letost podobně padá Rubín, nevím zda je to průběhem letošního počasí, nebo nějakým nedostatkem ve výživě stromu. V této době asi nebudou vaše padané Grávštýnské k jídlu, nebo ano?
Vhodné moderní odrůdy jabloní pro extensivní způsob pěstování na vysokokmenu, 9.8.2016
Angold na podnoži A2 jsem vysadil do extenzivních podmínek na jaře 2014.  Loňského roku přinesl prvních pár plodů a letos má plody opět. Vzrůstnost je bujná, habitus neuspořádaný, nevytváří rovný terminál, má sklon k zahušťování koruny dlouhými... celý příspěvek >
Sladka ostružina, 22.7.2016
Wilsonův ranný?
Nemoc jabloně, 16.7.2016
Náklady se jim vrátí v tak zvaných dotacích. Stačí vyplnit několik formulářů, předat je příslušnému úřadu a dotace jsou přiznány :)
Merkur, 2.7.2016
Pěkné, moc pěkné pane Hlavatý
Admirál, Sirius, Meteor, 20.6.2016
Zdravím Vás pane Polehlo. Náchylnost odrůdy ke strupovitosti považuji za závažnější, protože vyžaduje každoroční protiopatření, ve formě několikanásobných postřiků proti houbě. Oproti tomu náchylnost odrůdy k hořké pihovatosti se projevuje při... celý příspěvek >
Admirál, Sirius, Meteor, 19.6.2016
Admirál je podle mého názoru vyjímečně povedená odrůda co do chuti, velikosti plodů a dlouhé doby skladovatelnosti, která navíc dozrává i v chladnějších polohách. Sirius je chuťově sladší, skladovatelnost je také dlouhá, ale vyžaduje více tepla. Obě... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika