|
Příspěvky uživatele - 143.84
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Domácí švestka a Domácí velkoplodá, 31.8.2016  Budˇ pochválena domácí švestko, která nám dáváš plody na koláčky, na sušení, na povidla a na voňavou slivovici. |  | Ořechovice, 28.8.2016 Na výrobu Ořechovice je poněkud pozdě. Možná jste myslel, že je čas na filtrování a dolaďování její chutě.
|  |
|  | Desert, 28.8.2016 Krásná jablíčka |  | Totálne neškodný herbicíd, 28.8.2016 Teda pane Vlastimile, vaše zahrádka by mohla sloužit za vzor ostatním zahrádkám... zahrádkářům . Totálním ručním herbicidům a zahradám Zdar! |  | Golden Delicious, 27.8.2016 V zimě k nám dojížděl prodejce od Kyjova s tak obrovskými Goldeny, jaké jsem dosud neviděl. Odhadem byly asi 300 gramové. Všechny měly onu typickou banánovou příchuť. Ale já bych dal raději přednost Orionu a Siriusu jak po stránce chuťové, tak... celý příspěvek > |  | Vhodné moderní odrůdy jabloní pro extensivní způsob pěstování na vysokokmenu, 24.8.2016 Jsem také velice zvědavý jak bude p. Vysloužil hodnotit chuť Honeycrispu, zejména v porovnání s jeho oblíbeným Desertem a Rubínem, příp. Bohemií :) |  | Merkur, 19.8.2016 Tento příspěvek s fotkou by bylo dobré dát také do vlákna Karneval, např. zde |  | Jablon Gravštýnské, 18.8.2016 Jsem moc rád, že mám naroubované tohle Grávštýnské. Na plody budu sice muset pár let čekat, ale to nevadí. Bude se alespoň na co těšit |  | Jablon Gravštýnské, 15.8.2016 Mě letost podobně padá Rubín, nevím zda je to průběhem letošního počasí, nebo nějakým nedostatkem ve výživě stromu. V této době asi nebudou vaše padané Grávštýnské k jídlu, nebo ano?
|  | Vhodné moderní odrůdy jabloní pro extensivní způsob pěstování na vysokokmenu, 9.8.2016 Angold na podnoži A2 jsem vysadil do extenzivních podmínek na jaře 2014. Loňského roku přinesl prvních pár plodů a letos má plody opět. Vzrůstnost je bujná, habitus neuspořádaný, nevytváří rovný terminál, má sklon k zahušťování koruny dlouhými... celý příspěvek > |  |
|  | Sladka ostružina, 22.7.2016 Wilsonův ranný?
|  | Nemoc jabloně, 16.7.2016 Náklady se jim vrátí v tak zvaných dotacích. Stačí vyplnit několik formulářů, předat je příslušnému úřadu a dotace jsou přiznány :) |  | Merkur, 2.7.2016 Pěkné, moc pěkné pane Hlavatý |  | Admirál, Sirius, Meteor, 20.6.2016 Zdravím Vás pane Polehlo. Náchylnost odrůdy ke strupovitosti považuji za závažnější, protože vyžaduje každoroční protiopatření, ve formě několikanásobných postřiků proti houbě. Oproti tomu náchylnost odrůdy k hořké pihovatosti se projevuje při... celý příspěvek > |  | Admirál, Sirius, Meteor, 19.6.2016 Admirál je podle mého názoru vyjímečně povedená odrůda co do chuti, velikosti plodů a dlouhé doby skladovatelnosti, která navíc dozrává i v chladnějších polohách. Sirius je chuťově sladší, skladovatelnost je také dlouhá, ale vyžaduje více tepla. Obě... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|