|
Příspěvky uživatele - 143.84
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2017, 20.12.2016 Pane Petře, tato odrůda dokáže být i krásná, v Kanadě jí dali dokonce hezčí pojmenování Rosso Bruno |  | Rajčata 2017, 19.12.2016 Co znamená obchodní název Kumato ví asi jen někdo ze Syngenty. U nás se takovým lidem říká tuším Šmejdi. Ale chuť těch rajčat je opravdu, ale opravdu famozní |  |
|  | Rajčata 2017, 19.12.2016 Opravdu to vypadá tak, že Syngenta vypustila na veřejnost fámu jen proto, aby odradila další pěstitele od používání semen z mateřských rostlin.
Zde se píše v podstatě to samé a navíc se tu dovídám, že nejsem sám kdo se o tom chtěl osobně... celý příspěvek > |  | Rajčata 2017, 19.12.2016 Všechno je v pořádku Vladimíre. Předpokládám že v srpnu 2017 budu schopen zde dodat fotografie a pokud budete mít zájem, mohu Vám pár plodů poslat.
S pozdravem Jiří II |  | Rajčata 2017, 19.12.2016 Vladimíre, zřejmě paříte k těm lidem, kteří stejně jako já, mají zálibu v amatérském pěstování. Jsme ochotni této zálibě věnovat svúj čas i energii a dokonce si rádi povídáme s lidmi se stejným zájmem. Pouze z tohoto důvodu níže reaguji na váš... celý příspěvek > |  | Rajčata 2017, 18.12.2016 Pro hosta 110.132 (?)
je to zajímavé, ale nezdá se mi, že kvalita se v dalších generacích zhoršuje. Řekl bych, že chuť je stále stejná, výborná jako u kupovaných plodů. |  | Rajčata 2017, 18.12.2016 Tímto ještě jednou odvolávám co jsem odvolal a slibuji co jsem slíbil, s malou poznámkou, že jsem nenapsal že klonuji, nýbrž že selekcí vybírám nejlepší klon, což je asi také špatně a proto opravuji na: selekcí zvolím potomstvo s nejlepšími... celý příspěvek > |  | Rajčata 2017, 18.12.2016 Ano, máte pravdu, špatně jsem se vyjádřil. Jestli původní plody ze kterých jsem prvně odebral semena byly kříženci první generace F1, to nevím. zakoupil jsem je v Billa. |  | Výsledky organoleptického hodnocení jablek Lysice 2016, 18.12.2016  Přikládám stupnici hodnocení. |  | Rajčata 2017, 18.12.2016 Pro moje chuťové buňky jsou nejlepší rajčata Kumato. Od roku 2008 z nich odebírám semena, která v následném roce vysévám a snažím se z nich vyselektovat klon s nejlepší chutí a zdravým růstem. K nim, pro srovnání chuťových vlastností, pěstuji několik... celý příspěvek > |  |
|  | Kvašení ušlechtilými kvasinkami nebo nadivoko, 17.12.2016 Pane Fialo, podle mého názoru je metoda, vlastně zásady uvedené v tom článku, platné stále. Kvasinky - zda divoké nebo průmyslově vyráběné - to si může zvolit každý podle svého uvážení, protože rozdíl mezi nimi není natolik důležitý, jako např. to,... celý příspěvek > |  | Výsledky organoleptického hodnocení jablek Lysice 2016, 17.12.2016  V příloze. |  | Kvašení ušlechtilými kvasinkami nebo nadivoko, 17.12.2016  Všechno bylo zde na fóru dříve mnohokrát napsáno, ale jak se ukazuje, opakování je zapotřebí. |  | Kvašení ušlechtilými kvasinkami nebo nadivoko, 16.12.2016 Tohle bych od Vás nečekal pane Fialo, že budete tak nemístně žertovat.. Slivovici pálenou z kvasu obsahujícího stopky a listy by neprodala ani fy. Jelínek... nebo možná maximálně tak jednou
A jestli to má být Vaše rada pro nezkušené návštěvníka... celý příspěvek > |  | Kvašení ušlechtilými kvasinkami nebo nadivoko, 16.12.2016 Určitě ano, ale pokud nemáte vlastní burčák nebo jeho laciný zdroj, vycházelo by to dost draho. |  |
 |
|
|
|