Příspěvky uživatele - 248.54

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
DDT není jen zlo, 5.4.2008
Méně emocí, více faktů. Argumentace soudruhů novinářů z bulváru není validním argumentem. Pokud přijmete tento fakt, pak zjistíte, že hodnocení uvážlivého použití DDT není zdaleka tak jednoznačné odsouzeníhodné. Více než 350 světově proslulých... celý příspěvek >
Stiga nebo Al-ko, 5.4.2008
mno - otázka je, zda chcete mít radost, že jste koupil značku, nebo sledovat poměr cena- výkon. Já si nechal poradit od profesionála, který prodává pouze profi techniku pro údržbu městských ploch, hříšť a golfových ploch. Cituji: "Nežeň se za... celý příspěvek >
Lepidlo na dřevo, 21.3.2008
S polyuretany pracuji také rád, ale správně jste naznačil, že je nutné pečlivě pracovat a lepené díly dobře fixovat. Já rád používám na ohýbané lepené sendviče- tady není proti polyuretanu žádná alternativa, ale je nutné použít podtlakové fixační... celý příspěvek >
Kanadské borůvky - pěstování, odkaz na podrobnosti, 21.3.2008
Snažte se držet určité větve, které budou tvořit keř v budoucnosti, toť vše. Borůvky mají zhruba dvojí habitus - dle mého laického odhadu A. "koště" B. Keřík u koštěte se snažím výrazně prostříhat nové  větvičky - v prvních letech... celý příspěvek >
Lepidlo na dřevo, 21.3.2008
OK, polyuretan je skvělý, akorát se s ním úplnému laikovi dvakrát dobře nepracuje. Ale má i mnoho výhod - má delší dobu, po kterou s ním lze manipulovat (až hodinu). existují lepidla, která i při potřísnění nemění barvu dřeva. Jsou pevnější než... celý příspěvek >
co mě to to kouše?, 20.3.2008
Použijte nějaký brutální insekticid - organofosfát, pipíky postříkejte navíc difusilem. Ptačí paraziti přenáší kde co, stojí to za to je vyhubit
Závady při výrobě domácích uzenin?, 16.3.2008
Přesně tak! Kouzlo je vtom, že senzorické hodnocení uzenin je tak pomršené, že  dvě generace už často nemají tušení, jak chutná dobrá  uzenina, nebo uzené. Navíc je kouzelné, že technologie nezůstaly zapomenuty, akorát je vyžaduje jenom pár... celý příspěvek >
Kanadské borůvky - pěstování, odkaz na podrobnosti, 16.3.2008
Není důvod Vám nevěřit, ale  máte prostě díl štěstí - z okolí mám  poznatky o velice negativních zkušenostech, pokud bylo zanedbáno hnojení a zálivka. Ono stačí použít logiku a podívat se v jakém biotopu kanadským borůvkám  daří a ten... celý příspěvek >
OK, děkuji za upřesnění nepřesností. Samozřejmě, že máte pravdu, pohříchu jsem si svoji odpověď  až příliš ulehčil. Větší množství solí se chová konzervačně, větší kvantita uzení též, dohromady to přináší známý výsledek. Většinou si... celý příspěvek >
To je proto, že "hezká růžová" klobáska je protažená sanytrem až běda... Pokud budete používat běžnou sůl, růžovoučká barva nebude  často přítomná... Potravinářské technologie a obchody vnucují zákazníkům představu, že nejlepší... celý příspěvek >
Kanadské borůvky - pěstování, odkaz na podrobnosti, 15.3.2008
Zapomeňte na hnůj, je to vyloženě nevhodné hnojivo. Borůvka je velmi dobře diskutovaná ne jedné zdejší diskusi - co se týče hnojení, zálivky, rašeliny i protrhávání. Co se týče hloubky jámy, vyložené fólií - co Vám Vaše záda a... celý příspěvek >
borůvky kanadské, 15.3.2008
Osobně bych se toho nebál, sám zalévám  zahradu vodou ze studny a to mohutně, do zalévací zakopané drenážky hodím hadici a na deset minut odejdu. Voda je u nás tak "vápenatá", že jí musíme, když chceme uvařit dobrý čaj, nechat protéci... celý příspěvek >
Kdy a jak použít vertikulator?, 3.3.2008
V podstatě kdykoliv v době vegetace, prořezaný trávník by ale neměl  zaschnout, takže myslete na závlahu... ideálně ale intenzivně pohnojte, tak týden - dva předem, pak proveďtě prořezání trávníku, dosijte kvalitním osivem, zbytek viz... celý příspěvek >
Vypalování trávy, 29.2.2008
to zní zajímavě, doplňte prameny a  odbornou literaturu, pokud je to dobře podložené jistě si o tom nejenom já něco počtu
Proc nekoupit sekacku z Mountfieldu?, 29.2.2008
bavíme se o poměru cena / výkon, pokud tazatel navlastní park, nejvýkonnější alko neutahá (sekám pozemek o cca 1000m2, dvakrát- třikrát týdně, sbírám s ní listí, drtím ostřihané psí víno) ani za mnoho let, je ale bez diskuse, že takové alko ho... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika