Příspěvky uživatele - 248.54

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
poznámka, 17.4.2007
u hadice jsem samozřejmě myslel průměr - délka klidně 1,5-2,5 m, podle jámy co vykopete
borůvky kanadské, 17.4.2007
Dobrá zkušenost je s výsadbou do podstatně větší jámy (několikrát!) než je květináč a její vyplnění rašelinou, ani to nemusí být substrát, dál použijte triviální trik , dobrý pro závlahu- do připravené jámy dejte  drenážní perforovanou hadici... celý příspěvek >
Pořiďte kočičáky, nebo jim podstrojujte, 12.4.2007
Je to ideální stav, kočka je milé prima zvíře a mazlíček, a zároveň kapesní minitygr . Mám kliku, že kolem mají všichni sousedé kočky a já jich mám také několik. Na zahradě jsou i lísky  a světe div se, sklizeň je dokonalá.( mám na zahradě... celý příspěvek >
Pokud nemáte dostupné ptactvo, nebo jste pohodlný, 12.4.2007
je docela legrace střídat multikomponentní hnojivo s vápenným ledkem, který lze  velmi levně koupit v zemědělském zásobování, nebo některých  zahrádkářských prodejnách , pokud se nepletu 40kg (50?) kg pytel vyjde  zhruba na 400... celý příspěvek >
Jak se zbavit mechu, 12.4.2007
hloubková aerifikace (hroty), jsem ale přesvědčen , že vlastní význam sdělení zůstává i tak nezměněn. Co se týče základní péče o trávník, dovolím si s Vámi polemizovat (třebaže jsem toliko amatér) Obecný problém je ten, že prostá péče zahrnující... celý příspěvek >
MYslel jsem samozřejmě zničení plevelu na již existujícím nově založeném, 7.4.2007
trávníku. Při zakládání nového  samozřejmě platí výše doporučený postup 2 x vyhubit úplně vše neselektivním herbicidem,
Zničení plevelu, 7.4.2007
Ideální je použít slušný selektivní herbicid v zálivce - výběr je vcelku slušný.Optimální je  týden , dva před chemickým ošetřením důkladně pohnotit multikomponentním hnojivem, po té po zmíněných dvo týdnech aplikovat  selektivní herbicid.... celý příspěvek >
Viz rozsáhlá odpově´d ve fóru jak se zbavit mechu, 7.4.2007
nejdete ji v tomto fóru
Jak se zbavit mechu, 7.4.2007
používejte standardní postup - používaný při údržbě golfových trávníků- A. provést povrchovou vertikutaci, tj, do hloubky 20 mm B. na upravenou plochu dosijte kvalitní semeno - Barenbruck  například, nebo nakontaktujte firmy, které se starají... celý příspěvek >
Další diskuze:  11121314  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika