|
Pískování trávníku, 8.1.2018 Dobrý den. Chtěl bych propískovat trávník. Mám to v plánu na jaře ale když vidím jaké jsou teď teploty tak se chci zeptat jsetli to můžu udělat teď nebo nechat až na to jaro. Poradíte mi prosím? Děkuji |
 |
Vybírám vřetenovou sekačku, 12.12.2017 Zdravim. A nepřemýšlel jste o vretenove sekacce Swardman Edwin? |
 |
|
 |
Regenerace - dosev trávníku, 5.12.2017 To na tom obrázku s drnem hned první vrstva pod zeleným je plsť? díky |
 |
Travní drn, 5.12.2017  Zdravím. V příloze jsem vyfotil řez půdy. Ta vrstva hned pod trávníkem je plsť? Trávník je starý 4 roky a každý rok je dělaná vertikutace na jaře a na podzim. Moc děkuji za případné rady co stím. |
 |
Prosim vas co to je?, 12.11.2017  Foto 2 |
 |
Prosim vas co to je?, 12.11.2017  Dobry den. Rozmnozil se mi v travniku tenhle druh travy. Je svetle zelena a ma jemne listy viz foto. Co to je zavdruh s Jak se toho zbavit? Dekuji |
 |
Tráva u obrubníku, 11.11.2017 Dobrý den. Jak nejlépe zabezpečit to aby u obrubníku dobře rostla tráva? Je možno to nějak oddělit například igelitem aby to nevysychalo? Děkuji |
 |
Obruby mezi trávníkem a kůrou, 9.10.2017 Zdravím.
Chci dávat dlažební kostky jako rozdělení mezi trávníkem a mulčovací kůrou co mám u keřu apod. Davá se to zároveň s trávníkem nebo zároveň s terénem(hlínou)? Děkuji |
 |
Aplikace přípravku STOMP, 6.10.2017 Dobrý večer. Chtel bych radu ohledne aplikace STOMPU. Kdyz ho budu aplikovat muzu pak holá místa po vertikutaci zasypat pískem a dosít osivem? Nebo i tak semínka nevzklíčí? Děkuji za odpovědi. Pokud mozno i o vyjádření pana Martina S. Hezký večer |
 |
Prosím vás, co to je?, 6.10.2017 Dobrý večer pane Martine. Koukal jste na tu fotku co by to mohlo být? Děkuji |
 |
|
 |
Lipnice roční, 27.9.2017  Dobrý večer Martine S. To na fotce je Také lipnice? Nevypozoroval jsem že by kvetla. Je to jemné a světle zelené. Nemuze to být ten mladý jílek?Děkuji |
 |
Prosím vás, co to je?, 27.9.2017  Dobrý večer. Posílám detailnější fotku. Na google jsem vyhledak že by snad mělo jít o rez travní u které je psáno jako opatřeni zálivka jen ve večerních hodinách. Tak nevim když zase podle trávníkářů se má zavlažovat na večer. Děkuji |
 |
Prosím vás, co to je?, 24.9.2017  Dobry den. Na nekterych mistek v travniku mam rezave fleky viz foto. Co to je a jak se toho zbavit? Diky |
 |
Lipnice roční, 15.9.2017 Dobrý vecer. A nastrikat uz to mohu ted behem podzimu a pak na jare? |
 |
Lipnice roční, 13.9.2017 Dobrý večer Martine S. Prosím vás ta aplikace Stomp 330 E se musi dostat az k pude? Mam velmi hustý trávník tak nevim jestli to bude fungovat. Děkuji KCh |
 |