|
Příspěvky uživatele - 104.51
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Acer rubrum 'Red Sunset', 13.6.2015 Nám ho před pár lety dovezl zahradník, kupoval ho v Arboeku. Zkuste se pozeptatv okolí, určitě budete mít kolem sebe nějakého menšího zahradníka, zda by vám ho tam koupil. Nás stal cca 1500-2500 CZK.
Jinak jsem ho našla na internetu v zahradnictví... celý příspěvek > |  | Co je to za ovoce?, 5.6.2015 Připomíná mi to citronečník trojlistý, ale ta vaše fotka je dost špatná. |  |
|  | Co je to za plevel a jak ho ničit?, 14.5.2015 Na tohle zabírá Starane. |  | Jak zredukovat miscantus, který se rozrostl do keřu, 14.5.2015  Dekuji za snahu poradit. Nafotila jsem vam toho "drobečka". Druh miscantusu si uz bohužel nepamatuji, ale vyroste to do výšky cca 1,5-2 metrů (včetně klásků). Teď je ještě nízký.
Sazeno je to tak před 8 lety, několik odkopků již zamořilo... celý příspěvek > |  | Jak zredukovat miscantus, který se rozrostl do keřu, 11.5.2015 Prosím o radu, mám mezi keři okrasnou trávu - miscantus, ale během několika let zabral poměrně veliký prostor - dnes zabírá šířku cca 4 metry, a dostává se do keřů. Překonal i fólii, kterou byl ohraničen. Mate někdo zkušenost, jak se dá zlikvidovat... celý příspěvek > |  | Samosprašná třešeň nebo ne, 7.7.2014 Lapins máme. tresen je sladka, vyborna a tresne dlouho vydrzi na strome. mame jen jednu tresen, a je obsypana plody. chut je pri dozravani njdriv trosicku nahořklá (jako napoleonoa), pak zesladne a ted je momentalne uplne supersladka, tekuty cukr :-)... celý příspěvek > |  | Pýr a Kostřava rákosovitá v okrasném trávníku, 26.6.2014 v profesionalinich kruzich (napriklad pece o golfova hriste) se zacina pouzivat pripravek Rescue. jestli je to k dostani v CR nevim, kazdopadne to umi vyhubit tu hnusnou trsnatou travu v travniku. v malospotrebitelskem baleni to taky asi nebude k... celý příspěvek > |  | Co pořídit na menší zahradu, když nemůžu mít všechno, 23.5.2014 tak to je úžasný. nedala byste nám pro inspiraci fotku? nebo nekolik fotek jak to mate rozmistene? opravdu obdivuji, kolik toho na tu plochu date.
k dotazu tazatelky - ja bych na male zahrade dala 2-3rybizy, angrest, tresen. jostu jsem mela a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|