|
Vánoční kaktus, 21.10.2014 Mě kvete také a přidal se k němu i velikonoční.Olina |
 |
RE: Eustoma, 1.10.2014 Zkuste to v internetovém obchodě AEV-VS. Olina
|
 |
|
 |
Máte zkušenosti s Zahrada-online.cz, Lucon Bulbs, Basik, atd?, 30.9.2014 Já jsem objednávala jenom u pana Basíka a vše bylo vždy v pořádku.Olina |
 |
Dýně, 27.9.2014 Ta 600 kg vypadá na nějakou maketu.Koukněte jak jsou blízko ti pánové.Při této velikosti by měla být delší.Olina |
 |
Určení rostliny, 17.9.2014 Podle mě cordyline, česky dračinka.Olina |
 |
Střevíčník, 16.9.2014 Ano správná je ta trojka.Akorát mám Hornbach trochu z ruky.Ale až budu mít cestu poblíž, tak se do něj kouknu.Tolik to nespěchá, jen jsem ji viděla u jedné paní za oknem a napadlo mě zkusit ji pěstovat.Zkusím se také poptat té paní.Děkuji za... celý příspěvek > |
 |
Určení rostliny, 16.9.2014 Možná echeverie.Olina |
 |
Střevíčník, 11.9.2014 Nevíte, kde by se dal koupit *pokojový * střevíčník.Děkuji Olina |
 |
Co je špatného s rododendrony?, 10.9.2014 Je to tou dobou podzimní.Navíc tyto azalky jsou na zimu opadavé.Olina |
 |
Podzimní truhliky, 3.9.2014 Já dávám vřesy co mají drobné květenství, takové úplně obyčejné.Přidám okrasné dýně a nějaké drobné umělé plody.Olina |
 |
|
 |
Co je to za kytku?, 30.8.2014 Je to nějaká arónovitá rostlina.Tipuji Alokázii nebo užovník.Olina |
 |
Pestovani topinambur, 30.8.2014 Topinambury jsem jeden čas pěstovala.Je to druh slunečnice.Hlízy se jedí buď tepelně upravené nebo syrové.Já jsem je na jaře zasadila a na podzim vyryla ale prý přezimují i na záhonku.Olina |
 |
Zahradni-rostlinky.cz - máte někdo nějakou zkušenost?, 27.8.2014 K těmto lidem jezdím vždy když něco potřebuji na zahradu.Nemám to k nim daleko.Jsem nadmíru spokojená.Chystám se k nim pro další hortenzii.Olina |
 |
Identifikace rostliny, 26.8.2014 Vypadá to na nějaký citrus.Olina |
 |
Trvalka, 25.8.2014 Řetězovka viržinská.Olina |
 |