Příspěvky uživatele - 251.234

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nemoc angreštu, 7.6.2014
Mam na zahrade rezistentni Karat ale prijde mi ze s temi starymi odrudami chutove opravdu nejde srovnavat. Uz jsem uvazoval ze zkusim nejakuo starou odrudu sehnat a budu strikat .
Kadeřavost už nyní, 25.5.2014 Obsahuje fotku
U meho 2-leteho Suncrestu jsem ted o vikendu utrhl 5 listu s kaderavosti. Jinak je cista. Strikana 1x na podzim a 2x na jare. Zato sousedka ma broskev bez postriku a listy samou kaderavost.
Nemoc jabloně, 22.5.2014
Diky pani Lido za radu. Mel jsem doma po tatovi nefunkcni stare kleste na hrabose. Recenze na swiss past byly velmi zajimave. Hned jsem to objednal. 
Nemoc jabloně, 21.5.2014
Tak asi to je hryzec. Sousedka nasla na zahonku za plotem pod textili chodbicky. Nemate nekdo navod na jeho rychlou likvidaci. Z 
Roubování angreštu, 15.5.2014
Chci to zkusit na prelomu mesice. Tak uvidime jak se mi to povede. Diky.
Broskvoňový semenáč, 11.5.2014
Ja doted jen zalival destovkou. Ala uz jsem zvazoval jestli ho obcas nezalit crystalonem. Loni jsem pokusne ockoval 3 ocka ryngli a jedno merunky na althanovu ryngli-chytla se jen merunka . Tak ted jsem to chtel s broskvi vyzkouset poradne.
Broskvoňový semenáč, 11.5.2014
Tak to ja mam asi trpaslici odrudu. Zkusmo jsem dal loni na podzim do zeme 5 pecek roste jen jedna ale zatim je jen cca 20 cm vysoka.
Rajčata, cukety, dýně - máte už vysazené na záhonech?, 7.5.2014
Ja se k vysadbe rajcat a paprik chystam zitra i kdyz je Opava takova mala mrazova kotlina. Jsem optimista ti tri zmrzli uz byili.  
Nemoc jabloně, 6.5.2014
Diky vsem za rady. Zkusim dat zitra lepsi foto a kazdopadne prihnojim a poradne zaliji. A samozrejme budu sledovat. V nejhorsim pripade tam privazu naseho kocoura .
Meruňka Kioto - poškození plodu, 5.5.2014
Jsem sice taky amater ale rek bych ze to je monilioza. Strikall jste proti ni
Kamcatska boruvka - ker se nezvetsuje, 27.4.2014
Mam stejnou zkusenost. Kamcatska boruvka 2ks od pana Chovance zasazena 3 roky a jeste jsme ji neochutnali vzdy opadaly pred dozranim.Letos maji posledni prilezitost a jinak jdou ven at nezabiraji misto kanadskym boruvkam s kterymi jsme spokojeni.
Mráz - malé plůdky meruněk, 17.4.2014
Opava na teplomeru 0 stupnu a prizemni mrazik doufam ze broskev i merunka to prezily     Kvetouci jadroviny vypadaly v poradku
Kterou letní jabloň?, 20.2.2014
Dobry den taky jsem si zakoupil tyto udajne rubiny ale nemusite se bat toto rubiny rozhodne nebyly tipoval bych to spis na Topaz nebo Red topaz  V kauflandu nekdo udelal asi chybu Rubin tak dlouho nevydrzi
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika