|
Zázraky v zahradě 2016, 22.5.2016 Sice to není až taký zázrak, ale aspoň něco do začátku. |
|
Příliš rašících výhonů, 21.5.2016 Mam na zahrade dost mista, takze nemusim strihat z duvodu abych udrzel stromek maly. Svestky zastrihnu po vysadbe a pak uz nikdy. No dobre semtam ufiknu neco co mam dojem, ze roste najak nevhodne.
Tak jak to popisujete rostou nektere slivone i mi,... celý příspěvek > |
|
|
|
Javor červený umístění, 21.5.2016 A jak byste ho chtel v poledne chranit? Chcete mu roztahovat v poledne paraple? Mame vic javoru s cervenymi listy, a jsou to ruzne druhy, jsou na slunicku a zadne paraple jim v poledne netoztahuju. Ale nevim jaky mwte vy. |
|
Příliš rašících výhonů, 21.5.2016 Vam vyroste na ustrizene vetvicce jablone jen jeden vyhon. To je divne. Nase jablone v takovem pripade na vetvicce udelaji vyhonu vic, vetvicka se rozvetvi, proto se to taky striha, aby se stromek rozvetvil. Tim strihem se mu naznacuje, kde to ma... celý příspěvek > |
|
Meduňka, 21.5.2016 Mraziky? U medunky bych to nerekl. Medunky u nas rasi uz v zime, mraz nemraz. A navic treba u nas byl posledni mrazik tak pred 3-4 tydny a od te doby medunka prirostla skoro pul metru. |
|
Příliš rašících výhonů, 20.5.2016 Ja bych rekl, ze nejlip udelate, kdyz se ke stromu do podzimu nepriblixite bliz nez na 3 metry. :-))
Pokud mate nuzky s vetsi nez trimetrovou rukojeti, tak musite vzdalenost zvetsit tak, abyste s nima na strom nedosahla. |
|
Název mateřídoušky, 18.5.2016 Jo, mám taky dojem, že ta vaše mateřídouška není mateřídouška ale zlaté oregano. |
|
Jakou sekačku?, 18.5.2016 No vy ste teda dobrý jouda, když jezdíte do servisu nechat si vyčistit vzduchový filtr!
No když na to máte a je pro vás jednodušší narvat sekačku do auta zavést do servisu a pak si pro ni za pár dní zas jet. Tož proč ne? Já vám prozradím... celý příspěvek > |
|
Jakou sekačku?, 18.5.2016 navštivte nejbližšího prodejce se servisem a nechte si poradit. Oni Vám ji budou servisovat, myslím že není v jejich zájmu prodat Vám nějaký šunt...bych řekl, že toto je ta nejhloupější rada jaká může být. Podle mne sekačka, která potřebuje servis... celý příspěvek > |
|
Vážně mi umírá meruňka?, 16.5.2016 Bych taky řekl, že stromek vytahovat je pěkná hovadina. Pokud je od podzimu v zemi tak to není k ničemu dobré.
A nemáte celkovou fotku, abysme viděli jak je to zastřihnuté? |
|
|
|
Vysvětlivky pro naprosté laiky, 15.5.2016 Réva se bez řezu úspěšně pěstovat nedá...problém PP je ten, že neumí uplatnit vlastní přístup, jen si cosi kdesi přečetl nebo to od někoho okoukal a teď to dělá celý život stejně a neumí si představit, že jde něco dělat jinak. Samozřejmě, že jde víno... celý příspěvek > |
|
Zatrávnenie sadu, 15.5.2016 Nikomu neradím aby si z toho vzal příklad z tohoto. |
|
Skladování zeleniny a ovoce v sezoně, 12.5.2016 Boha, co to máte za špeluňku, vhkost 70% a teplota 25°C. No tam musí být plesnivé snad všechno, nejen zelenina. |
|
Ceresna netvoriaca konare, 11.5.2016 Díval ses do kalendáře?
|
|
Skladování zeleniny a ovoce v sezoně, 11.5.2016 A už jste někdy měla doma česnek nebo cibuli? My jo a přestavte si, že ty vydrží i ten vámi požadovaný měsíc doma v kuchyni v zimě v létě beze změny. Brambory možná po tom měsíci v kuchyni začnou klíčit ale 14 dní vydrží bez problémů. A celer?... celý příspěvek > |
|