|
Příspěvky uživatele - 132.254
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vylamování květů u mladých stromků, 2.6.2013 Dobrý den.
Chtěl bych se zeptat jak dlouho vylamovat květy u mladých stromků?Mám takový pocit ze jsem někde četl první dva nebo tři roky.Letos jsem zasadil 10 stromků (Red Haven, Fairhaven,Cresthaven, Sunhaven,Suncrest, Harbinger,Favorita... celý příspěvek > |  | Roubované melouny - choroba, 1.6.2013 Omlouvám se, že jsem patrně nevhodně umístnila můj příspěvek s napadenými listy rajčat. Chtěla jsem jen poukázat na to, že to co má teď terezec na listech melounů, jsem já měla už na přísadách rajčat a jak se to vyvinulo do teď. Myslím si, že jak u... celý příspěvek > |  |
|  | Roubované melouny - choroba, 30.5.2013  Přikládám fota přísad rajčat s poškozenými listy, dle mého názoru, stejnou chorobou. Že by už septoriová skvrnitost? Vyskytlo se mi to u odrůdy Goldkrone z kupovaných semen. Přemýšlím, zda je mám zlikvidovat celé, mám jen 4 kusy, zatím jsem je... celý příspěvek > |  | Je to nějaká nemoc nebo škůdce?, 21.5.2013  a posledni, ten vypadá že se z toho pomalu dostává |  | Je to nějaká nemoc nebo škůdce?, 21.5.2013  třetí |  | Je to nějaká nemoc nebo škůdce?, 21.5.2013  druhý stromek |  | Je to nějaká nemoc nebo škůdce?, 21.5.2013  Dobrý den.
Prosím o radu.Na jaře jsem vysadil 5 stromků meruněk.Poctivě jsem stříkal 2 x horizonem před a po květu, asi před týdnem jsem použil Baycor a k tomu jsem dal 2 x Calypso a jednou Vermitec proti škúdcům plus 2 x výživu Sampi ale 4 z 5... celý příspěvek > |  | Pěstování rajčat 2013, 12.5.2013  Jednu Děvočku a Tomatoberry mám v květináči (vysazeny koncem dubna), další vysazeny ke chráněné zdi spolu s Kumatem a Mini San Marzanem 1.května, ostatní čekají na výsadbu na pole. Semínka jsem vysévala 14.3., po měsíci jsem je přemístila i s kelímky... celý příspěvek > |  | Pěstování rajčat 2013, 12.5.2013  Konečně přikládám fotku ze včerejška, možná někoho zlákám k pěstování v příštím roce, už se nemůžu dočkat, jak budou chutnat. |  | Jahodnik, 4.3.2013 K dnešnímu dni je stav takový: z Grandianu vyklíčilo pouze 1 semínko, rostlinka se držela jenom jeden týden, z Rujany mám pouze 3 rostlinky, které mají tak 1 cm. Myslím si, že víc jich už ani nebude a budu ráda, když vůbec vydrží. Moje zkušenost s... celý příspěvek > |  |
|  | Jak docílit aby sazenice paprik byla silná a zdravá, 28.2.2013  A co tak použít přepravky přímo od jogurtů? Sice papírové, ale jednu sezónu by mohly vydržet. |  | Kysané zelí, 14.2.2013  Já už roky dělám kysané zelí do velkých zavařovacích sklenic. Zelí kupuju u nás od zemědělce, který ho pěstuje ve velkém. Na 1 kg zelí dám 20 g soli a něco málo kmínu. Nacpu do sklenic, šťávu případně doleju a nahoře nechám asi 2 cm volné a... celý příspěvek > |  | Jahodnik, 11.2.2013 28. ledna jsem vysela semínka jahodníku Grandian F1 (14 ks) - zatím nic a 30. ledna jsem vysela Rujanu - od včera zjištěné miniaturní rostlinky asi 5 ks (vysetých bylo aspoň 200 semínek -skoro celý sáček). Obojí pěstováno na okenním parapetu při... celý příspěvek > |  | Karel, Jiří - polykarbonátové pařeniště, zkušenosti, 6.2.2013 Chtěla bych to vyzkoušet, uvidíme jaké bude počasí, ale i tak budu pro jistotu předpěstovávat jako doposud doma za oknem. |  | Karel, Jiří - polykarbonátové pařeniště, zkušenosti, 6.2.2013 Letos jsem si pořídila pařeniště z polykarbonátu 1,5x0,6x0,6 m. Chtěla bych v něm zkusit vypěstovat přísady (sazenice) rajčat. Někdo radil výsev doma začátkem března, pak přepikýrovat začátkem dubna do skleníku (já bych použila pařeniště) nebo přímý... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|