|
Slepice hybridy a kohout, 25.5.2014 Prosím zkušené chovatele o názor. Je potřeba k nosným slepicím hybridům pořizovat kohouta i v případě, že neplánujeme nechávat slepice sedět na vejcích? Několik známých nám radí, ať si ho pořídíme, že prý slepice pak lépe nesou. Myslíme, že je to... celý příspěvek > |
 |
Rajčata - divné zbarvení listů, 22.5.2014 Řekla bych, že je to spálené od sluníčka. |
 |
|
 |
Nové plemeno Isa Brown Red, 20.5.2014 Tím myslíte můj příspěvěk výše? Čemu jako nevěříte? Že chodí samy do kurníku? |
 |
Nové plemeno Isa Brown Red, 18.5.2014 Musím napsat, že ty naše slepice samy začaly chodit večer do kurníku, ze začátku jsme je asi 4 dny kolem osmé hodiny večer naháněli, až pak jednou jsme přišli o půl hodiny později a už všechny byly vevnitř. Takže teď stačí po půl deváté je jenom... celý příspěvek > |
 |
Nové plemeno Isa Brown Red, 11.5.2014 Nám je to celkem jedno, co je to za hybrid, lidé na vesnici jim stejně říkají "červené". A jaké chováte vy? |
 |
Nové plemeno Isa Brown Red, 11.5.2014  Koupili jsme je z drůbežárny Prace, jestli jsou to přesně Isa Brown nevíme, to tvrdí oni. Uvidíme, jak ponesou. |
 |
Nové plemeno Isa Brown Red, 8.5.2014 Tak už se konečně osmělilyBylo to hrozně napínavé, jak vystrkovaly hlavy ze vchodu do kurníku a pomalu zcházely dolů, lepší než televize. Jen jedna to nedokázala a zůstala v kurníku. Potom ostatní zalezly pod kurník a prozkoumávaly terén. Asi za 3... celý příspěvek > |
 |
Nové plemeno Isa Brown Red, 7.5.2014 Dobrý den, včera jsme zakoupili 7 slepiček Isa Brown asi 19 týdnů starých. Dali jsme je hned do kurníku, kde mají vodu a pšenici pro začátek. Byly docela vystrašené, všechny se hromadily do jednoho rohu (teda v naší přítomnosti). Pozorovali jsme z... celý příspěvek > |
 |
Vyplatí se v dnešní době stavět skleník nebo koupit hotový?, 16.4.2014 Zdenci, nádhera! Dělal jste základy ze "ztraceného bednění"? Do jaké hloubky? A montáž byla náročná? Když tak přidejte prosím i nějakou fotku z vnitřního prostoru. Díky.
|
 |
Odrůda jahod, 29.3.2014  Tak u nás už kvetou i jahody, loni v září jsem zakládala nový záhon, odrůdu bohužel neznám, něco z mých starých, něco od známého. Pak jsem si koupila ještě na zkoušku Ostaru 5 ks a ta kvete taky. |
 |
|
 |
Padání listu na neznámé rostlině, 24.1.2014 Taky se mně to stalo a bylo to z přelití. Nesmí se nechat stát voda v podmisce. Nechte květináč pořádně vyschnout a pak zalévat jen mírně, zvláště teď v zimě. Ta moje se z toho dostala, mimochodem je velká asi 1,8 metru. Je to šeflera stromkovitá.
|
 |
Pokojova rajcatka, 22.12.2013  Asi začátkem července jsem vysadila semínko z vypěstovaného rajčete Heartbreakers Vita F1 a od září pěstovala na východním okně v práci. Výsledek vidíte na fotce. |
 |
Vinohradnicke broskvone, 11.11.2013  Na přání přikládám foto.
|
 |
Vinohradnicke broskvone, 10.11.2013  Naše vinohradnické broskve (viz foto) jsou vážně moc dobré, dokonce je i zavařuju. Znám druhy, které jsou celé zelené i v době zralosti, ale ty mně nechutnají, dobré jsou také z dužinou žlutou. V mém okolí se běžně pěstují pořád dokola z pecek. |
 |
Proměna, 14.9.2013 Snad jsem to špatně pochopila, ale paní píše, že chce na pronajatém pozemku 600 m2 trávník??? To se tam budete chodit opalovat? |
 |