|
Příspěvky uživatele - 176.91
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Strata vody v saní, 17.5.2015 Taky pozoruji, že nás tu pán poučuje, jak jet s Trabantem 250km/h a udržet ho na silnici.Já mám tlak 4atm, ucpávku bezúdržbovou, čerpadlo samonasávací.Zavlažování bych řešil samozřejmě jinak když už bych ho řešil.Ssací koš jsem viděl před 10... celý příspěvek > |  | Vari uhýbá do leva, 12.5.2015 Vy radíte a ještě stačíte opravovat, druhé.Nestejný tlak znamená že jedno kolo je větší a druhé menší.Třeba. Stejné číslo a nestejný výrobce znamená každé kolo jiné.Jako klínové řemeny. |  |
|  | Vari uhýbá do leva, 12.5.2015 Pneumatiky mají stejný půměr? Mají stejný tlak? |  | Vari vs Moundfield, 7.5.2015 Seno se dá do chalupy svážet americkou károu za mio, která žere 20litrů, uříznutým trabantem, nebo koněm.Co se tu rozjelo je v těchto diskusích úplně normální.Divné by bylo, kdyby se to nerozjelo.Činnost na kterou hledáte stroj/nosič určitě už někdo... celý příspěvek > |  | Vari vs Moundfield, 29.4.2015 105167 takže vy vlastně nevíte kolik ten slamnatý hnůj vážil? No asi málo, Naložte to zeminou. Tam někde vypisuje nějaký pán čísla nás anonimů, no u mě je anonim i tady každý.To ale není na toho pána, tomu to asi nevadí.Tam zachyytil mojí stížnost na... celý příspěvek > |  | Vari vs Moundfield, 25.4.2015 To je zas.jak kdo čte a jak to pochopí.Na plantáž pojede rychle, protože to potáhne na nějakém vleku.Bude s tím podnikat.Dnes tady, zítra o sto km dál.Práce po celé republice.Viz.//Jakou sekačku s pojezdem na celodenní práci//.Vari je robusní, ale... celý příspěvek > |  | Vari vs Moundfield, 24.4.2015 Nikdo by žádné poznámky o mezikuse neměl mít, protože máte pravdu.Jednou jsem to tu napsal, když se mi nelíbilo rozjíždění Vari na 2 s plným nákladem.Problem byl, že motor škube, spojka taky.Při tom s dvoutaktem se to v těch místech rozjelo bez... celý příspěvek > |  | Vari jednotka PJXP200, 16.4.2015 Pro pána 221211 Vari-úvod-rady a návody-FAQ opakující se otázky |  | Prasklá skla po zimě ve skleníku, 16.4.2015 Kupte pořádný silikon (silirub 2) transparentní nic se nerozteče. |  | Vari DSK 317: nepřesné řazení, 15.4.2015 Tak to berte trochu taky s humorem.Jak by to mělo vypadat, aby to pro uživatele nebylo zaostalé?.Na něj se taky sousedi dívají když obdělává zahradu jako na mimozemšťana.Je to přeci koniček, udržuje to fyzičku a bystrou mysl.Každý přeci ví, že na tom... celý příspěvek > |  |
|  | Vari DSK 317: nepřesné řazení, 14.4.2015 My.co jsme jezdili s T 111 tak nám to vyhovuje.Dneska máte stroje, že když tam máte zařazený pojezd, tak stroj nenatočíte, auto bez sešlápnuté spojky nenatočíte.Novodobá stanoviska nejsou přeci na závadu, |  | Vari DSK 317: nepřesné řazení, 14.4.2015 A to myslíte vážně, rozjet to na plný plyn a z dvojky tam kopnout ten pojezd/trojku.?Není žádné nebezpečí? |  | Kde pořídit substrát, 13.4.2015 Vyřešte to jenom tím pískem.Už víte kolik ho tam máte dát.Hledejte ho přes vodu na Smíchově, pak to bylo v Radotíně, v MIchli je po jížní spojce Avie taky co by dup.Je písek a písek.Musí vypadat jako mezi zámkovou dlažbu, tak jemný je ten betonák,... celý příspěvek > |  | Vari DSK 317: nepřesné řazení, 13.4.2015 Jestli je mi něco nejasné, tak trochu ironie a vosí hnízdo vydržím.Taky si občas rýpnu.Ručička mi na převodovce ukazuje přesně, takže si myslím, že tam pán mám nějakou chybu.Je velice nebezpečné startovat na plný plyn a nevědět jestli tam mám, nebo... celý příspěvek > |  | Wapka nemá tlak, 13.4.2015 Hadice je OK? A nepřipadá vám to divné, že neprotlačí pár metrů vodu, když je tedy OK a bez ní stříká silně? |  |
 |
|
|
|