|
Příspěvky uživatele - 61.125
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zelená voda v bazénu, 1.8.2016 Dobrý den, nepíšete jak dlouho, a zda vůbec vodu čistíte přes filtr. Máme bazén desítky let, čistíme pískovým filtrem a používáme pouze chlorové tablety(v plováku) do bazénu a na Ph rozvařím krystalovou sodu (prodává se v drogerii) a naliji... celý příspěvek > |  | Zakalená zelená voda, 25.7.2016 Dobrý den, vodu bych vypustila, bazén umyla a začala znovu. Jinak budete stále přidávat chemii, voda se nezlepší, Vás to bude stát spoustu energie, chemie atd. a za chvíli bude po létě.
Marcela |  |
|  | Chlor na vysoké hodnotě 10, 21.7.2016 Dobrý den, zkuste v hrnci rozvařit klasickou krystalovou sodu a pak to všechno vylít do bazénu. Dávám pouze chlorové tablety a občas tu sodu a vodu máme křišťálovou. Marcela |  | Zimní zahrada / balkón, 9.6.2016 Dobrý den, já bych si tam dala oleandr. Marcela |  | Sekačka na dosekání v okrasné zahradě, 9.6.2016 Já dosekávám strunovou sekačkou. Je to rychlé, lehké a jednoduché. Marcela |  | A tráva roste a roste, 8.6.2016 Pro Vás možná " pitomá" sekačka na trávu, pro Vaší maminku možná "pitomá" kamna na zimu. :) Chápu Vaší maminku, ale chápu i Vás. Nicméně zahradu je potřeba udržovat, protože pak začít něco dělat, když je hodně zanedbaná, tak to je teprve dřina. Ano,... celý příspěvek > |  | Vysoké a úzké květiny na školní záhon?, 8.6.2016 Dobrý den, tak phloxy, aksamitníky, pivoňky, boby. srdcovky ani kopretiny bez vody nepřežijí. A na schovávání není podle mě nic ze jmenovaných rostlin. Je to těžké, já vím :). |  | Kampak jste se slimaci letos podeli?, 31.5.2016 Kolem Prahy možná ne, ale u nás v Praze tedy jsou. :( |  | Vysoké a úzké květiny na školní záhon?, 31.5.2016 Co třeba zlatobýl, topinambury, listopadky. |  | Kampak jste se slimaci letos podeli?, 31.5.2016 Dobrý den, podle mě je na ně dost sucho. Ale v sobotu po dešti se mi již na bohyškách objevili malý slimáčci, takže jsem přestala jásat a okolo jiřin rozsypala piliny. Marcela |  |
|  | Javor červený umístění, 30.5.2016 Určitě záleží na druhu. My máme červenolistý javor naroubovaný na klasickém javoru, je na celodenním slunci a je beze změn celou sezonu. |  | Vypalene fleky od psa, 30.5.2016 Ne, nejsou to báje ani pověsti, je to prostě realita. Pokud "postižené" místo postříkám vodou, tak je to v pohodě, ale jinak jsou prostě vypálené fleky. Pes nehrabe, ani neničí nic jiného. Marcela |  | Vypalene fleky od psa, 30.5.2016 Každý zahradník Vám řekne, že buď budete mít psa nebo "anglický" trávník. My máme psa a už léta tento problém neřeším (zahrada 3,5 tis. m2, přesto jsou fleky všude). Ale kromě trávníku nám hafan nic jiného neničí, do záhonů neběhá, takže to tak... celý příspěvek > |  | Jakou popínavku na pergolu?, 23.5.2016 Dobrý den, podražec zimy přečká, ale potřebuje opravdu pevnou a stabilní oporu, protože zvlášť při dešti je hodně těžký. Nejlépe se mu daří v polostínu nebo stínu. Opadává až někdy v listopadu. Marcela |  | Vysazené 2 metrové Thuje po měsíci osychají, 18.5.2016 Dobrý den, já bych thuje reklamovala u zahradníka, tedy pokud je sám vybral i sázel. Podle mě jsou thuje přímo nesmrtelné, a ještě se mi za ta léta nestalo, že by se při sázení nechytly. Marcela |  |
 |
|
|
|